Antalyaspor'a Karabük Çelmesi: 1-1 - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'a Karabük Çelmesi: 1-1

Antalyaspor\'a Karabük Çelmesi: 1-1

Karabükspor'a konuk olan Medical Park Antalyaspor, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta bir puanı son bölümlere doğru bulduğu golle kurtardı.

26.10.2013 17:59

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmalarında Karabükspor'a konuk olan Medical Park Antalyaspor, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta bir puanı son bölümlere doğru bulduğu golle kurtardı.

Karşılaşmanın ilk yarısındaki ilk ve tek net gol pozisyonu, 7. dakikada yaşandı. Organize gelişen Karabükspor atağında İshak'ın soldan ortasında İlhan Parlak kafayı vurdu ancak top önce direğe, ardından da Hakan Arıkan'a çarptı ve sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

İlk yarının geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdi.

İkinci yarıya Karabükspor hızlı başladı. 56. dakikada ceza sahası içinde topu alan LuaLua'nın kale ağzına çevirmek istediiği top Serkan Balcı'nın eline çarpınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen LuaLua, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 1-0.

76. dakikada Antalyaspor'un aradığı gol geldi. Tita'nın kullandığı serbest vuruşta kale önünde Isaac'in kafa vuruşunda Uğur Uçar'a da çarpan top kaleci Boy Waterman'ın üzerinden ağlara gitti ve skora denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda 90 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Antalyaspor'a Karabük Çelmesi: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement