Antalyaspor'da Göztepe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalyaspor'da Göztepe Maçı Hazırlıkları

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Göztepe'yle yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Göztepe'yle yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Bülent Korkmaz, futbolcuları etrafına toplayarak konuşma yaptı.

Futbolcularına bu maçın önemini anlatan Korkmaz, ligdeki beşincilik iddialarının sürmesi için İzmir'den puanla dönmeleri gerektiğini belirtti.

Korkmaz'ın konuşmasının ardından futbolcular koşu yaptı, dar alanda pas çalıştı. Antrenman taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

Taktik çalışması sırasında futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan Korkmaz'ın bazı futbolcularla da bire bir konuşması dikkati çekti.

Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlığı süren Salih Dursun antrenmana katılmadı.

Kaynak: AA