Antalyaspor'da Tek Hedef Yeniden Süper Lig - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Tek Hedef Yeniden Süper Lig

Antalyaspor\'da Tek Hedef Yeniden Süper Lig

PTT 1. Lig'de şampiyonluğu yakalayarak yeniden Spor Toto Süper Lig’e çıkmak hedefleyen Medical Park Antalyaspor’da, bir hafta önce başlayan Davraz kampı yarın sabah yapılacak idmanla sona erecek.

15.07.2014 22:53

PTT 1. Lig'de şampiyonluğu yakalayarak yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkmak hedefleyen Medical Park Antalyaspor'da, bir hafta önce başlayan Davraz kampı yarın sabah yapılacak idmanla sona erecek.

29 oyuncunun katıldığı ilk etap kampta çalışmalarını tamamlayacak olan Antalyaspor'da Mehmet Sedef sağlık sorunları nedeniyle, Sammy N'djock ise milli takımda olması nedeniyle ilk etap kampa katılamadı.

Transfer döneminde 7 oyuncuyu renklerine bağlayan Antalyaspor'da oyuncular iki günlük iznin ardından Cumartesi Bolu kampına başlayacak. Gazetecilere Davraz kampını değerlendiren teknik direktör Engin Korukır, oyuncuların motivasyon açısından son derece istekli olduğunu ifade etti.

Korukır, sezon başını iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, "Sezon başını ekip olarak iyi değerlendirirseniz, meyvelerini sezon ortasında yersiniz. Biz de bunların hesabını yapıyoruz. Sezon başı bu açıdan çok önemlidir" diye konuştu.

Takımın geçen sene travma yaşadığını dile getiren Korukır, "Bu travmayı da çabuk atlatmak istiyoruz. Bu şehre bu ligde kalmanın yakışmadığına, dönüşümüzün çabuk olacağına inanıyoruz. Transferler edilen 7 kişi, deneyimli ve bu ligde şampiyonluk yaşamış oyuncular. Transferlerimizi noktaladık gibi gözükse de biliyorsunuz elimizde çok sayıda yabancı oyuncu var. Bu yabancı oyuncuların kulübümüzde kalıp kalmayacakları 3-4 gün içinde belli olacak. İstediğimiz yabancı oyunculardan bir iki tanesi giderse, bunların yerine de bizim B planımız hazırdır. Transfer mevsimi bitene kadar transfer bitmez" dedi.

Korukır, ligi lider ya da ikinci olarak bitirmeyi istediklerini, Play-off'lara kalmadan Süper Lig'e çıkmak istediklerini sözlerine ekledi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Tek Hedef Yeniden Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement