Antalyaspor'da Yekta İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Yekta İlk Antrenmanına Çıktı

Antalyaspor\'da Yekta İlk Antrenmanına Çıktı

Antalyaspor'da Yekta ilk antrenmanına çıktı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda Yekta Kurtuluş kırmızı beyazlı takımla ilk çalışmasını yaptı.

03.02.2016 14:39

Antalyaspor'da Yekta ilk antrenmanına çıktı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda Yekta Kurtuluş kırmızı beyazlı takımla ilk çalışmasını yaptı. Antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan takım kaptanı Eto'o ile teknik direktör Jose Morais, futbolcularına Fenerbahçe maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Antalyaspor ile Fenerbahçe, Antalya Arena'da Cuma günü 20.00'da karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenmana Antalyaspor'un son transferi Yekta Kurtuluş da katıldı. Teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Eto'o ve beraberindeki futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenman ısınma, koşu, pas ve taktik çalışmayla sona erdi.

ETO'O FENERBAHÇE MAÇINA MOTİVE ETTİ

Antrenman öncesi takım kaptanı Eto'o ve teknik direktör Morais futbolcularla toplantı yaptı. Antrenman sahasına yaklaşık 20 dakika geç gelen kırmızı beyazlı takımın toplantıda Fenerbahçe maçını görüştüğü belirtildi. Eto'o ve Morais'in futbolcularla Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini ve takımın motivesini artıracak görüşme yaptığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Yekta İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement