Teber: Konyaspor'la 2 Yıllık Sözleşme İmzalayabilirim - Son Dakika
Spor

Teber: Konyaspor'la 2 Yıllık Sözleşme İmzalayabilirim

Teber: Konyaspor\'la 2 Yıllık Sözleşme İmzalayabilirim

Antalyaspor ile yollarını sözleşmesini karşılıklı feshederek ayıran futbolcu Ergün Teber, anlaşmak isteyen Torku Konyaspor'a yeşil ışık yaktı.

29.08.2013 03:31  Güncelleme: 08:40

Medical Park Antalyaspor ile yollarını sözleşmesini karşılıklı feshederek ayıran futbolcu Ergün Teber, "Torku Konyaspor 2 veya 3 yıllık anlaşmak istiyor ama ben bir yıllık imzalamayı düşünüyorum. Duruma göre belki 2 yıllık sözleşme imzalayabilirim" dedi.

Antalyaspor ile vedalaşan tecrübeli defans oyuncusu Teber, AA muhabirine, Medical Park Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılma nedeninin takımda sol bek oynayan oyuncu sayısının fazlalığı olduğunu belirterek, ligin ilk iki haftasında yoğun çalışmasına rağmen forma şansı bulamadığını, bundan da rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın isteği üzerine transfer edilen Vederson'un hazır hale geldiğinde takımda oynayamayacağını düşüğünü ifade eden Teber,  şöyle konuştu:

"Geçen sezon 26 lig ve 7 kupa maçı oynayarak, iyi bir sezon geçirdiğime inanıyorum. Bu durumdan da ciddi anlamda rahatsızlık duydum. Geçen yılı iyi geçirdiğim için yedek kulübesinde ve tribünde oturmayı da hazmedemiyordum. Bu durumu kulüp başkanımız Gültekin Gencer ve Samet hoca ile de konuştum onlar da anlayışla karşıladı.

Gerekli izinlerimi kulübümden aldıktan sonra bu yılın sonuna kadar olan sözleşmemi karşılıklı olarak feshettik. Kulübüme çok güzel bir şekilde herkesten helallik alarak, veda ettim. Benim için hiçbir zaman paranın önemi olmadı. Konyaspor ile anlaştığım para Antalyaspor'da aldığımın çok çok altında."

Teber, "Konyaspor 2 veya 3 yıllık anlaşmak istiyor ama ben bir yıllık imzalamayı düşünüyorum. Duruma göre belki 2 yıllık sözleşme imzalayabilirim. Antalyaspor'da oynamayıp para kazanmak, haksız kazanç elde etmek de istemedim. Antalyaspor'da ne kulüp ne de taraftarlardan hiçbir kimseyle kötü bir anım olmadı. Antalyaspor'un ekmeğini yedim, bir şekilde buradan para kazandım. Düzgün bir şekilde ayrılmak yakışırdı öyle de ayrıldım" değerlendirmesinde bulundu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teber: Konyaspor'la 2 Yıllık Sözleşme İmzalayabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement