Antalyasporlu Emrah Başsan'a Suudi Arabistan'dan Teklif Geldi - Son Dakika
Spor

Antalyasporlu Emrah Başsan'a Suudi Arabistan'dan Teklif Geldi

Antalyasporlu Emrah Başsan\'a Suudi Arabistan\'dan Teklif Geldi

Antalyaspor'un 8 futbolcusuna yurt içi ve dışından transfer teklifler yapılırken, yıldız oyuncusu Emrah Başsan'a Suudi Arabistan'dan teklif geldi.

02.01.2016 11:41  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'un kanat oyuncusu Emrah Başsan'a Suudi Arabistan ve Avusturya 2. Ligi'nden teklifler geldiği iddia edildi.

8 FUTBOLCUDAN KULÜP BULMASI İSTENDİ

Kırmızı beyazlı yönetim, 8 futbolcusundan kendilerine gelen transfer tekliflerini değerlendirmeleri istendi. Futbolcular da yönetiminin kendilerine bilgi vermesinden sonra görüşmelere başladı.

OYUNCULARA TALİPLER VAR

PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka'nın Ahmet Aras, Erman Kılıç, Can Arat, Josip Kvesiç, Ömer Kandemir ve Raish M'bolhi ile ilgilendiği, futbolcuların da bu transfere sıcak baktığı belirtildi. İzmir'in PTT 1'inci Ligi'ndeki diğer temsilcisi Göztepe'nin de Lamine Diarra'yi transfer etmek istediği açıklandı. Adana Demirspor'dan transfer teklifi alan Kadir Bekmezci'nin ise Antalyaspor'dan ayrılmak istemediği için teklife olumlu yanıt vermediği belirtildi.

EMRAH BAŞSAN, ARABİSTAN YOLUNDA

Antalyaspor'un genç yıldızı Emrah Başsan'a ise Avusturya 2'nci Ligi ve Suudi Arabistan'da bir takımından teklif geldi. Antalyaspor'un transferine sıcak baktığı Emrah'ın iki takım arasında tercih yapacağı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antalyasporlu Emrah Başsan'a Suudi Arabistan'dan Teklif Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: SİYASİ İKTİDAR SEÇİMLERDEN ÖNCE HALKA SÖZ VERMİŞTİ İSTİKRAR GELECEK AKAN KAN DURACAK TERÖR BİTECEK ANALAR AĞLAMAYACAK DEMİŞLERDİ BİZ GİDERSEK BEYAZ TOROSLAR GELİR DEMİŞLERDİ SİYASİ İKTİDAR SEÇİMLERİ KAZANMA UĞRUNA HALKA YALAN SÖYLEDİ TÜRKİYE ÜZERİNDE ŞU AN OYNANAN OYUNUN SENARYOSU BAŞKANLIK SİSTEMİ ÜZERİNEDİR BUNUN İÇİNDE HALK OYLAMASINA GİDECEKLER MİLLETE ÇEŞİTLİ VAATLERDE BULUNARAK YALAN ÜSTÜNE YALAN UYDURACAKLARDIR İSTİKRAR GELECEK TERÖR BİTECEK ANALAR AĞLAMAYACAK DİYEREK BAŞKANLIĞI DAYATACAK 0 1 Yanıtla

Advertisement