Antalyasporlu Giray'ın Hedefi Yeniden Milli Takım - Son Dakika
Spor

Antalyasporlu Giray'ın Hedefi Yeniden Milli Takım

Antalyasporlu Giray\'ın Hedefi Yeniden Milli Takım

Antalyaspor'un, Trabzonspor'dan transfer ettiği Giray Kaçar, kırmızı-beyazlı takımda başarılı olarak milli takıma yeniden dönmek istediğini söyledi.

08.01.2014 12:26  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor'un, Trabzonspor'dan transfer ettiği Giray Kaçar, kırmızı-beyazlı takımda başarılı olarak milli takıma yeniden dönmek istediğini söyledi.

Medical Park Antalyaspor ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde yardımcı antrenör Gökhan Geylani yönetimindeki sabah antrenmanı koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. İki grup halinde hız ve denge çalışması yapan kırmızı-beyazlı futbolculardan hareketleri geride tamamlayanlara, şınav ve oyun havası oynama cezası verildi. Ardından futbolcular top sürme ve pas çalışması yaptı. Trabzonspor'dan transfer edilen Giray Kaçar da Medical Park Antalyaspor'da ilk antrenmanına çıktı. Daha sonra, ülkesinden dönen Vederson ile Giray takımdan ayrı çalıştı.

Kırmızı-beyazlı takımda, ülkelerinden dönen Isaac, İnsa ve Tita'nın akşam antrenmanına katılacağı belirtildi. Tedavisi devam eden Mehmet Sedef ile izinli olan Serkan Balcı antrenmana katılmadı.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Teknik Direktörler Zirvesi'ne katıldığı bildirildi.

GİRAY KAÇAR: "İKİNCİ YARI LİGE RENK KATACAĞIZ"

Kırmızı-beyazlı takımın yeni transferi Giray Kaçar, Medical Park Antalyaspor'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Kaliteli bir takıma geldim. Başkan Gültekin Gencer ve Hocamız Samet Aybaba'ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum. İlk yarı bekleneni veremedik ama ikinci yarı lige renk katacağız. Alacağımız seri galibiyetlerle takımımızı iyi yere getirmek istiyoruz. Hedeflerimiz var. İnşallah her şey çok güzel olacak" dedi.

"MİLLİ TAKIMDA YENİDEN OYNAMAK İSTİYORUM"

Kaçar, yeni takımında yabancılık çekmediğini ifade ederek, "1,5 yıldır milli takıma ara vermiş pozisyonum var. Burada performansımı yukarı çekerek milli takıma tekrar gitmek istiyorum. Öncelikli hedefim Antalyaspor'un başarısıdır. Takımımı istediği yere getirir, ondan sonra da kendi hedeflerim doğrultusunda milli takıma girmek isterim" diye konuştu.

İBRAHİM DAĞAŞAN: "İKİNCİ YARIYA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIR OLACAĞIZ"

Medical Park Antalyaspor'un bir diğer futbolcusu İbrahim Dağaşan ise, ikinci yarıya yoğun bir program ile hazırlandıklarını vurgulayarak, "Ligi, ilk yarıda istediğimiz yerde bitiremedik. Yukarılara oynamak için çok çalışmamız gerekiyor. Yeni transferlerimiz inşallah takımımıza uyum sağlarlar ve başarılı olurlar. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazır olacağız. Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmayı hedefliyoruz. İlk maç olan Elazığspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

KORAY ARSLAN: "LİGDE BULUNDUĞUMUZ KONUM İÇ AÇICI DEĞİL"

Önlerinde zor bir periyot olduğunu hatırlatan tecrübeli futbolcu Koray Arslan da, "Haftada 3 gün maç yapacağız. Günde çift idman yaparak hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Çok iyi hazırlanmalıyız ki önümüzdeki periyotu iyi geçirelim. Ligde bulunduğumuz konum hiç iç açıcı değil. Ama çalışarak elimizden geleni yapacağız. Ziraat Türkiye Kupası'nda yer aldığımız gruba bakıldığı zaman Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ve Elazığspor favori olarak görünüyor. İlk iki takım gruptan çıkacağı için Elazığspor maçı önemli. Galip gelirsek yolu yarılamış oluruz. İnşallah iyi bir sonuçla döneriz. Böyle bir grubu yakalamışken kupada yarı finale çıkmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyasporlu Giray'ın Hedefi Yeniden Milli Takım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement