"Aradığımı Galatasaray'da Buldum" - Son Dakika
Spor

"Aradığımı Galatasaray'da Buldum"

"Aradığımı Galatasaray\'da Buldum"

FIFA'nın resmi internet sitesine özel röportaj veren ve manşetten verilen haberde Melo, bu sezon Avrupa'da mücadele etmeyen Galatasaray'ı neden tercih ettiği yönündeki soruya, "Aslında dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Juventus da Avrupa'da yoktu.

12.01.2012 13:50

FIFA'nın resmi internet sitesine özel röportaj veren ve manşetten verilen haberde Melo, bu sezon Avrupa'da mücadele etmeyen Galatasaray'ı neden tercih ettiği yönündeki soruya, "Aslında dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Juventus da Avrupa'da yoktu. Yine büyük bir kulüp olan Galatasaray'a geldim. Bir oyuncu nerede olursa olsun önemli olduğunu hissetmek ister. Herkes bana neden Juventus'u bırakıp da Galatasaray'a geldiğimi soruyor. Ancak burada tam aradığım şey var. Unvanımızı korumak için bir mücadele ve taraftarlarla iyi ilişkiler var" yanıtını verdi.

Juventus'ta son iki yılda takım olarak korkunç bir dönem geçirdiklerini vurgulayan Melo, "Tüm hedeflerimizden uzak kaldık. Ancak şu an her şey benim için iyiye gidiyor. Tekrar iyi oynamaya başladım ve kısa sürede taraftarın sevgilisi oldum. Şu an rönesans dönemimi yaşıyorum diyebilirim. Kendim için en doğru kararı verdim. Şu an kariyerimdeki en iyi futbolu oynadığımı söylemem ama kesinlikle bu iyi dönemimin tadını çıkarıyorum" diye konuştu.

Felipe Melo, Galatasaray'ın Juventus'tan tek farkının, burada daha özgür oynaması olduğunu sözlerine ekledi.

Brezilyalı futbolcu, "Sarı kırmızılı takımda 10 numaralı formayla oynaman sana daha büyük sorumluluk yüklüyor mu" sorusuna ise, "Formamda hangi numaranın yazıyor olması önemli değil, büyük bir kulüpte oynamak zaten bir sorumluluk getiriyor" yanıtını verirken, esprili bir dille, "Ancak 10 numaralı formayla oynamak beni daha iyi bir futbolcu yaptı. Bazen Ronaldinho stili bakmadan paslar veriyorum" dedi.

Sarı kırmızılı taraftarların kendisine "Pitbull" diye hitap etmesiyle ilgili olarak da Melo, "İtalya'da bana "Gladyatör" diyorlardı, burada ise "Pitbull" diyorlar. Kötü değil bence. Benim oyun tarzımla alakalı bir lakap. Birçok insan Pitbull'u olumsuzmuş gibi görüyor, ancak ben kendimi biliyorum. Yetenekli olduğumu, iyi paslar verdiğimi ve çok hata yapmadığımı biliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Aradığımı Galatasaray'da Buldum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement