Arda Güler, beklenenden kısa sürede sahalara dönebilir - Son Dakika
Spor

Arda Güler, beklenenden kısa sürede sahalara dönebilir

Fenerbahçe'den transfer olan Arda Güler, Real Madrid'de antrenman performansıyla beğeni toplarken sakatlık yaşadı. Ancak beklenenden daha kısa bir sürede sahalara dönebileceği haberleri teknik direktör Carlo Ancelotti'yi sevindirdi. Ancelotti'nin planlarına Arda Güler'i dahil ettiği belirtiliyor.

07.08.2023 10:19  Güncelleme: 10:21

Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de antrenman performansıyla büyük beğeni toplayan Arda Güler, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Takımının ABD kampından ayrılarak tedavi için İspanya'ya dönen futbolcunun ağrı hissetmemesi halinde takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

3-5 AY SAHALARDAN UZAK KALMASI BEKLENİYORDU

İspanyol basınında çıkan habere göre; Arda Güler beklenenden çok daha kısa bir süre içerisinde sahalara geri dönebilir. Menisküs sakatlığı nedeniyle 3-5 ay formaya uzak kalması beklenen yıldızdan gelen haber teknik direktör Carlo Ancelotti'yi de sevindirdi.

ANCELOTTI'NİN PLANLARI İÇERİSİNDE

İtalyan hocanın taktiksel değişikliğe giderek sezon içerisindeki planlarına Arda Güler'i de dahil ettiği belirtildi. Eflatun-beyazlılar, 12 Ağustos'ta oynayacağı Athletic Bilbao maçıyla La Liga'da sezonu açacak.

Arda Güler, beklenenden kısa sürede sahalara dönebilir

Son Dakika Spor Arda Güler, beklenenden kısa sürede sahalara dönebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Akın Dündar: Gözü değenin gözü çıksın. Taş gibi çocuğa nazar değdirdiler. 15 2 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: bundan bir şey olmaz zira alt yapısı Türkiye' de olduğundan başarılı olması hayli zor hemen her ligde 16-17-18 yaşında oynayanlar var ve dikkat edilirse oldukça kuvvetliler, ama Arda için bunu söylemek zor.acil şifalar dilerim... 2 11 Yanıtla

Advertisement