Adı Milan, PSG ve Manchester United'la anılan Arda Turan için şimdi de Barcelona haberleri yapılmaya başlandı. Katalan ekibi Barcelona'nın transfer listesinin ilk sırasında milli futbolcu Arda Turan'ın ismi olduğu iddia edildi.
"ARDA, AYRILMAK İSTİYOR"
Adı daha önce İngiliz kulüpleriyle anılan ve milli futbolcunun menajerinin, 'Arda Atleti'den ayrılmak istiyor' şeklinde kullandığı ifadelerin ardından Arda şimdide Barcelona'ya yazıldı.
ENRIQUE, ARDA ÇOK İSTİYOR
İspanyolların önemli gazetelerinden El Mundo Deportivo'nun haberinde, Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin Arda'yı takımında görmek istediği ifade edilirken, Katalan ekibinde önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerde Josep Maria Bartomeu'nun yeniden başkan olarak seçilmesi halinde ise Arda'ya Barcelona forması giydirmek için çalışmalara başlayacağı belirtildi.
Son Dakika › Spor › Barcelona, Arda Turan'ı İstiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (23)