Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı - Son Dakika
Spor

Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Yeni Malatyaspor'u penaltı atışları neticesinde devirerek adını çeyrek finale yazdıran Galatasaray'da geceye damga vuran isimler Arda Turan ile Fatih Terim oldu. Tecrübeli teknik adamın maç sonu yaptığı yalnızlık açıklaması sonrası kaptan, sosyal medyada taraftar grubunu takip etmeyi bıraktı.

13.01.2021 09:48  Güncelleme: 12:03

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray'ın karşılaştığı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda normal süresi 0-0, uzatma süresi 1-1 eşitlikle sona eren maçta, rakibini penaltı atışlarıyla mağlup eden Galatasaray çeyrek finale yükseldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklama yalnız bırakıldığını belirtti. Yönetimle bir görüşmesinin olmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten mayısta hem sözüm hem kontratım bitiyor." şeklinde konuştu.

TARAFTAR SOSYAL MEDYADA DESTEK VERDİ

Yeni Malatyaspor maçının ardından sezon sonu için adeta ayrılık sinyalleri veren ve "Kendimi derin bir yalnızlık içinde hissettim. kontratım sezon sonu bitiyor. Sadece taraftara söz verdim ve sözümü tutacağım" diyen Fatih Terim'e sarı kırmızılı taraftarlardan büyük destek geldi.

Galatasaraylı futbolseverler, #YalnızDeğilsinFatihTerim etiketini Twitter Türkiye'de gündeme soktu. Sosyal medya adeta yıkılırken, başarılı teknik adama destek mesajları yağdı.

Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı
Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı

ARDA TURAN TAKİPTEN ÇIKTI

Öte yandan Galatasaray'da kaptan Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takipten çıkardı.

Arda Turan'ın haricinde yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan; futbolculardan Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan gibi isimler de ultrAslan'ı takip etmeyi bıraktılar.

Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı
Arda Turan, ultrAslan\'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı

Son Dakika Spor Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Kamil : Fare dağa küsmüş ,dağın haberi olmamış...daha beter olun.. 47 57 Yanıtla
    GS: o fare senmisin yoksa 50 22 Galatasaray: kamil beynini düşürmüş arkadaşlar bi el atalım 9 6 hakan: sen adam olsan senin adın kamilmi olurdu 9 4 he he: yavvv hakkaten ne kamiller var yaa 1 0
  • Murat: Galatasaray Fatih Terimden küçüktür. yıllardır kulüpte ne zaman bir şeyler ters gitse fatih terim haklı. takım kaybeder oyuncular yüklenirler hocanın suçu yok ama takım başarılıysa sadece fatih terim başarılı sonra Galatasaray büyük kulüp nasıl inanacağız. fatih terimin bu isyanı Beşiktaş'tan korkusundan başkada bir şey bu hafta Galatasaray hakem desteğiyle maçı kazanacak... 2 9 Yanıtla
  • KARAR....: ÇOKTA FİFİ 1 2 Yanıtla
  • Şamil: Türkiye cumhuriyetinde sadece bir tane Galatasaray var.Şahıslar asla onun üstünde olamaz.Ancak Türkiye Cumhuriyetinde de bir tane Fatih Terim var yaşayan futbol adamlarımızdan bir elin parmağını geçmeyeceklerden birisi.Glatasarayımızda büyüktür.Fatih Terimimizde Büyüktür.Neden bir büyük bir küçük arar bu insanlar.İki büyük olamazmı bir şemsiyenin altında.Kurum olarak,camia olarak Galatasaray BÜYÜK tür.Ancak Futbol adamı olarakta Fatih Terim BÜYÜK tür.Aynı şey diğer kulüplerimiz ve camiaları için 2 1 Yanıtla
  • KADIKÖY: Fatoş kaçacak zemin hazırlıyor.Baktı hakemlerde yetmiyor şampiyonluğa şimdiden başladı kaçış hazırlıklarına 1 0 Yanıtla

Advertisement