Arkasspor'un erkek ve bayan voleybol takımları, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden mavi-beyazlı ekibin Örnekköy'deki tesislerinde yapılan antrenmana 12 sporcu katıldı. Voleybol Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden takım da 16 sporcusu ile hazırlıklarına başladı.
Arkasspor'un basın sözcüsü Uğur Özden, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden takımlarının yeni sezon hedefinin şampiyonluk olduğunu bildirdi.
Özden, "Erkeklerde kadromuzu koruduk ve bir takviye yaptık. Hedefimiz şampiyon olmak. Bayanlarda ise 5 takviye yaptık, 4 oyuncumuzu da altyapıdan (A) takıma çıkardık. Yine üst sıraları zorlayacak bir ekip oluşturduk. Oyuncularımıza da taraftarımıza da her zamanki gibi güveniyoruz. Centilmence bir voleybol sezonu ve İzmir'e başarılarımızla gurur kaynağı olacağımız bir yıl olmasını diliyoruz" diye konuştu. - İzmir
Son Dakika › Spor › Arkasspor Voleybol Takımları Sezonu Açtı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?