Arsenal'den 20 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Arsenal'den 20 Milyon Euro

Arsenal\'den 20 Milyon Euro

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yaz transfer dönemi için listesini belirliyor.

15.03.2016 03:08

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yaz transfer dönemi için listesini belirliyor. Londra ekibi, Roma'nın sezon başında Serie B takımlarından Spezia'dan kiraladığı Sadiq Umar için 20 milyon euro'yu gözden çıkardı ancak yapılan teklif kabul edilmedi. Arsenal teklifi artırarak yaz aylarında oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Menajeri açıkladı: "Teklif var, göreceğiz"

Roma'nın rezerv takımında 16 gol kaydeden Umar, dönem dönem A takımda da forma şansı buldu. A takımda oynadığı 6 maçta 2 gol bulan Nijeryalı forvet, performansıyla Arsene Wenger'in dikkatini çekmeyi başardı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umar'ın menajeri, "Evet, Arsenal'in Umar'la ilgilendiği doğru ama şu anda bitmiş bir şey yok. Roma ile birkaç görüşme gerçekleşti. Gelecek günlerde veya haftalarda neler olacağını göreceğiz" dedi.

Önce Roma'ya sonra Arsenal'e gidecek

Oyuncunun bonservisi şu anda hala Spezia'da gözükse de, Roma'nın oyuncuyu kadrosuna katmak için transfer opsiyonu bulunuyor. Olası senaryoda, Roma oyuncunun bonservisini Spezia'dan aldıktan sonra Nijeryalı forveti Arsenal'e gönderecek.

Fiziksel özellikleri ve oyun stiliyle Nijerya'nın efsane forvetlerinden Nwankwo Kanu'ya da benzetilen 19 yaşındaki Umar için Arsenal'in yaz aylarında 20 milyon euro'nun üzerinde bir parayı gözden çıkarması ve genç oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Arsenal'den 20 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement