Arslan, Oyundan Memnun - Son Dakika
Spor

Arslan, Oyundan Memnun

Arslan, Oyundan Memnun

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda 3. lig ekibi Yomraspor ile oynadıkları maç sonrası açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Bizim açımızdan bazı oyuncuların performansını görmek ve arttırmak adına iyi bir maç oldu" dedi.

22.09.2015 18:57

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda 3. lig ekibi Yomraspor ile oynadıkları maç sonrası açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Bizim açımızdan bazı oyuncuların performansını görmek ve arttırmak adına iyi bir maç oldu" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, sahasında ağırladığı 3. lig ekibi Yomraspor'u 2-0 mağlup ederek, bir üst tura çıktı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Türkiye Kupası'nın güzelliği, Türkiye'yi bütünleştirmesi. Herkes her şehirde, her statta her rakiple oynayabiliyor. Rakibimize saygı duyarak çıktık. Trabzon bölgesinin takımları her zaman hangi ligde olursa olsun; inatçı, karakterli mücadele eden takımlar olur. Umduğumuz gibi bir takım bulduk karşımızda. Biz de daha çok idman eksiği, maç eksiği olan oyunculardan kurduk takımımızı. Bizim açımızdan bazı oyuncuların performansını görmek ve arttırmak adına iyi bir maç oldu. Oyundan memnunum. Kazanılması gereken bir karşılaşmayı kazandık. Çok ekstra bir şey söylemeye gerek yok" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'un başarılı futbolcusu Bruno Rosa da her iki takımın da iyi bir oyun ortaya koyduğunu ifade ederek, ilk ve ikinci yarıda güzel pozisyonlar bulduklarını ve maçtan galip ayrıldıklarını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Arslan, Oyundan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement