Aşkale'li Sporcu Ömer Aslan Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Spor

Aşkale'li Sporcu Ömer Aslan Türkiye İkincisi Oldu

Aşkale\'li Sporcu Ömer Aslan Türkiye İkincisi Oldu

Bursa'da düzenlenen Türkiye salon atletizm yarışmalarında Aşkale'li sporcu Ömer Aslan, 600 metre finalinde büyük bir başarı elde ederek Türkiye ikincisi oldu. Antrenör Elif Eyüp, sporcunun performansını övgüyle değerlendirirken, hedeflerinin Türkiye Şampiyonlukları ve Milli Takım olduğunu belirtti.

05.02.2024 11:59  Güncelleme: 07:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da düzenlenen Türkiye salon atletizm yarışmalarında Aşkale'li sporcu Ömer Aslan Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Önceki gün başlayan ve Bursa'da düzenlenen Türkiye salon atletizm yarışmalarında ilk gün yarışmalarında 300 metrede piste çıkan Ömer Aslan Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Yarışmaların 2. gününde yine piste çıkan Aşkale'li sporcu Ömer Aslan 600 metre finalinde büyük bir başarı elde ederek Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Antrenör Elif Eyüp yaptığı açıklamada, "Bursa'da düzenlenen Türkiye salon atletizm yarışmalarında sporcumuz Ömer Aslan iki gün pistlerde yer aldı ve beklediğim başarıyı elde etti. Sporcumu tebrik ediyorum, birçok bölgeden ve 80 sporcu arasında iki büyük başarı elde ettik. Hedefimiz elbette ki Türkiye Şampiyonlukları ve Milli Takım, bunun içinde var gücümüzle çalışmalara devam etmek. Bize inanan her destek veren Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış ve kulüp başkanımız Sinan Boyacı 'ya teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aşkale'li Sporcu Ömer Aslan Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement