Asrın Güreşcisi Hamza Yerlikaya Slovakya'da Maç İzlerken Rahatsızlandı - Son Dakika
Spor

Asrın Güreşcisi Hamza Yerlikaya Slovakya'da Maç İzlerken Rahatsızlandı

Asrın Güreşcisi Hamza Yerlikaya Slovakya\'da Maç İzlerken Rahatsızlandı

Slovakya'da bugün başlayan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonasını tribünden izleyen asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya, çok heyecanlanınca stresten tansiyonu çıktı.

15.07.2014 16:44  Güncelleme: 10:25

Slovakya'da bugün başlayan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonasını tribünden izleyen asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya, çok heyecanlanınca stresten tansiyonu çıktı.

STRESTEN TANSİYONU ÇIKTI

Slovakya'da bugün başlayan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nı tribünden izleyen asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya, Türk sporcularının karşılaşmalarında çok heyecanlanınca stresten tansiyonu çıktı. Organizasyon doktorunun müdahale ettiği Yerlikaya, kısa bir süre sonra kendine geldi.

"SPORCULARIMIZLA AYNI DUYGULARI YAŞIYORUM"

Sporcuların minderde yaşadığı ortamı anlamadıkça ve onlarla bu ortamı paylaşmadıkça başarılı olmanın mümkün olmadığını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, "Biz burada sporcularımız ile aynı duyguları yaşıyoruz. Çocuklarımızın başarılı olması için bazen bir federasyon başkanı, bazen bir baba, bazen de bir abi oluyorum kendilerine. Allah'ım onlara güç kuvvet versin. İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar" İfadelerini kullandı.

"STRES DENGEMİZİ DE BOZUYOR"

Tribünde müsabakaları takip ederken tansiyonunun çıktığını hatırlatan Başkan Yerlikaya, "Yaşadığınız stres, dolayısıyla dengenizi de bozuyor. Allah korusun ama bu tür ortamlarda çıkabilecek bir olumsuzluk, insana zor anlar yaşatır. Slovakya'da yıldız güreşçilerimizle bu havayı teneffüs ediyoruz. Daha sonra sırasıyla Hırvatistan'da Gençler Dünya Şampiyonası, Gençlik Olimpiyatları ve Özbekistan'da Büyükler Dünya Şampiyonası var. İnşallah sağlam bir şekilde bu organizasyonları atlatırız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Asrın Güreşcisi Hamza Yerlikaya Slovakya'da Maç İzlerken Rahatsızlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ömer kavaklıoğlu: sayın başkanımıza geçmiş olsun diliyorum. pehlivanlar diyarı sivas. tan selamlar. 1 0 Yanıtla

Advertisement