Atina Maratonu'nda Filistin'e Destek Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atina Maratonu'nda Filistin'e Destek Verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Atina Maratonu\'nda Filistin\'e Destek Verildi

Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen maraton koşusunda, izleyiciler Filistin bayrakları açarak Filistin'e destek verdi. Bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Atina Maratonu'na, 70 binin üzerinde kişi katıldı. Tarihi Olimpiyat Stadı'nda bulunan izleyicilerden bir kısmı Filistin bayrakları açarak 'Filistin'e özgürlük' sloganları attı. Geçen yıl kadınlarda birinciliği göğüsleyen Vasiliki Konstandinopulu da bu yıl koşusunu, elinde Filistin bayrağı ile tamamladı.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen maraton koşusunda, izleyiciler, Filistin bayrakları açarak Filistin'e destek verdi.

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Atina Maratonu'na, 70 binin üzerinde kişi ile rekor katılım oldu.

Tarihi Olimpiyat Stadı'nda bulunan izleyicilerden bir kısmı Filistin bayrakları açarak "Filistin'e özgürlük" sloganları attı.

Geçen yıl kadınlarda birinciliği göğüsleyen Vasiliki Konstandinopulu da bu yıl koşusunu, elinde Filistin bayrağı ile yaptı.

Kaynak: AA