Atletico'dan İkinci Fire Miranda mı Olacak? - Son Dakika
Spor

Atletico'dan İkinci Fire Miranda mı Olacak?

Atletico\'dan İkinci Fire Miranda mı Olacak?

ManU, Atletico'nun Brezilyalı savunmacısı Miranda'yı kadrosuna katmayı istiyor ancak önlerinde büyük bir engel var: 30 milyon euro...

28.05.2014 09:58

Manchester United Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Rio Ferdinand ve Nemanja Vidic #39;in takımdan ayrılışıyla savunmanın göbeğinde doğan boşluğu Atletico Madrid #39;in Brezilyalı stoperi Miranda ile doldurmayı planlıyor.

AS #39;nin haberine göre Hollandalı teknik adam radikal kararlar almaya devam ederken, diğer yandan da gelecek senenin kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. 2014/15 projesi kapsamında da Brezilyalı stoperin transfer edilmesi için yönetime rapor verdi.

Kırmızı şeytanlarla prensipte anlaştığı söylenen 29 yaşındaki futbolcunun şimdiden İngiltere #39;de çocukları için okul bakmaya başladığı iddia edildi. Gelecek sezon Avrupa arenasında olamayacak olan kırmızı şeytanların önündeki tek engel ise, Brezilyalı #39;nın yüksek bonservis ücreti.

İspanyol ekibi Miranda #39;yı satmaya yanaşmazken, ManU yönetimi, oyuncunun sözleşmesinde bulunan 30 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanmayı düşünüyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Atletico'dan İkinci Fire Miranda mı Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement