Avcı'nın Selçuk İnan Kararı! - Son Dakika
Spor

Avcı'nın Selçuk İnan Kararı!

Avcı\'nın Selçuk İnan Kararı!

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu ikinci maçında milli takımımız Estonya'yı konuk edecek.

11.09.2012 15:55  Güncelleme: 19:58

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu ikinci maçında milli takımımız Estonya'yı konuk edecek. Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak mücadeleyi Marcin Borski yönetecek. Borski'nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Tomasz Listkiewicz yapacak.

Saat 21.00'da başlayacak ve Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebelirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde eleme grubuna, Hollanda karşısında deplasmanda aldığı 2-0'lık mağlubiyetle başlayan ay-yıldızlılar, Estonya önünde iç saha mücadelesinde 3 puanı hedefliyor. Milli takımın rakibi Estonya da kendi sahasında Romanya'ya 2-0 yenilerek grup maçlarına mağlubiyetle başlamıştı. Öte yandan milli takımın bulunduğu (D) Grubu'nda Romanya- Andorra ve Macaristan-Hollanda maçları yapılacak.

ESTONYA'DA O İKİLİ VE İSTATİSTİK... TIKLAYIN...

ARDA TURAN O REKORU KIRABİLİR... TIKLAYIN...

BU 32 İSME DİKKAT! TIKLAYIN...

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Selçuk İnan'ın yanı sıra Hamit Altıntop'a da Estonya karşısında forma vermedi.  %%ANKET_2143%% TÜRKİYE

Tolga

Gökhan

Ömer

Semih

Hasan Ali

Arda

Mehmet Topal

Emre

Sercan

Burak

Umut ESTONYA (MUHTEMEL)

Sergei Pareiko

Igor Morozov

Ragnar Klavan

Enar Jaager

Aleksandr Dmitrijev

Sander Puri

Martin Vunk

Konstantin Vassiljev

Taijo Teniste

Andres Oper

Henrik Ojamaa

STAT: Şükrü Saracoğlu

SAAT: 21.00

HAKEM: Marcin Borski

YAYIN: Star TV 8. RANDEVU A Milli Futbol Takımı, 89 yıllık tarihinde Estonya ile 7. kez karşılaşacak. Estonya ile ilki 1924'te olmak üzere şimdiye kadar 6 kez karış karşıya geldik. Ay-yıldızlı ekibimiz oynanan 2'si resmi, 4'ü özel maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, rakibine hiç mağlup olmadı. Bu karşılaşmalarda attığımız 12 gole karşılık, kalemizde 4 gol gördük. İLK İÇ SAHA MAÇI Öte yandan Estonya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağımız karşılaşma, 2012 yılında sahamızda yapacağımız ilk resmi maç olma özelliğini taşıyor. A Milli Takım, bu yıl şu ana kadar 7'si hazırlık 8 karşılaşma yaptı. Tek resmi maçını geçtiğimiz Cuma akşamı Amsterdam'da Hollanda'ya karşı oynayan Ay-yıldızlılar, 7 hazırlık karşılaşmasından sadece Slovakya maçını 29 Şubat'ta Türkiye'de oynadı. Estonya maçı aynı zamanda teknik direktör Abdullah Avcı'nın Türkiye'deki ilk resmi maçı olma özelliğine de sahip.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Avcı'nın Selçuk İnan Kararı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement