Avrupa Şampiyonu Fatih Keleş'e Trabzon'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Spor

Avrupa Şampiyonu Fatih Keleş'e Trabzon'da Coşkulu Karşılama

Avrupa Şampiyonu Fatih Keleş\'e Trabzon\'da Coşkulu Karşılama

Avrupa Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda altın madalya kazanan Trabzonlu boksör Fatih Keleş ile 56 kiloda bronz madalya alan bir diğer Trabzonlu boksör Furkan Ulaş Memiş, saat 14. 00'de Trabzon'a geldi.

25.06.2011 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da yapılan Avrupa Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda altın madalya kazanan Trabzonlu boksör Fatih Keleş ile 56 kiloda bronz madalya alan bir diğer Trabzonlu boksör Furkan Ulaş Memiş, saat 14. 00'de Trabzon'a geldi. Trabzon Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubu ve aileleri tarafından karşılanan iki boksör Türk Bayrakları ve madalyaları ile omuzlara alındı. Fatih Keleş, havalimanında 8 aylık kızı Eylem Banu, 3 yaşındaki oğlu Kaan Berk ve eşi Fatma Keleş ile hasret giderdi. Fatih Keleş burada yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ve bundan sonraki hedefinin Dünya Şampiyonu olmak olduğunu söyledi. Furkan Ulaş Memiş ise altın madalyayı çok istediğini ama bunu başaramadığını belirterek, 'Umarım bir sonraki şampiyonada altın madalyayı alırım' dedi.

DALKIRAN: TRABZON'DA SPORCULARA GEREKEN HASSASİYET GÖSTERİLMİYOR

Fatih Keleş'in antrenörü Nazım Dalkıran ise, Trabzonlu boksörlerin çok önemli başarılara imza attığını belirterek, 'Milli takımdaki 10 boksörden 5'i Trabzonlu. İkisi madalya kazandı. Efsane boksör Bülent Ulusoy'dan sonra Fatih Keleş de altın madalyayı kazanarak bize büyük bir mutluluk yaşattı. Tüm engellemelere rağmen bu başarıyı yakaladık. Spor kenti Trabzon diyoruz ama bu sporculara gereken hassasiyeti göstermiyoruz' diye konuştu.

Daha sonra boksörler sloganlar eşliğinde omuzlara alınarak üstü açık otobüse bindirildi ve yaklaşık 100 araçlık konvoyla şehir turu atıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Avrupa Şampiyonu Fatih Keleş'e Trabzon'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement