Beşiktaş'ın 1-1 biten Gaziantepspor maçı sonrası teknik direktör Samet Aybaba'nın kız kardeşinin oğlu Hasan Kurtel, Siyah Beyazlı bir grup taraftar tarafından darp edildi.
Maçın ardından İnönü Stadı'nın kapalı tribün çıkışında Samet Aybaba'ya hakaret eden taraftarlara 'Ben Aybaba'nın yeğeniyim. Küfür ederek ayıp ediyorsunuz' diyen Hasan Kurtel, taraftarlar tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılan, Kurtel kısa süren tedavisi sonrası taburcu edildiği öğrenildi.
BİR GRUP TARAFTAR YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ PROTESTO ETTİ
Maçın ardından stat içinde de olaylar yaşandı. Yenilen son dakika golü sonrası protokol tribününün hemen yanında bulunan taraftarlar, yönetim kurulu üyelerini protesto etti. Olaya müdahale etmeye çalışan bir kulüp çalışanı ile taraftarlar arasında da kısa süreli arbede yaşandı. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Aybaba'nın Yeğeni Darp Edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.