Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke'de Sergi Düzenledi - Son Dakika
Spor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke'de Sergi Düzenledi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke\'de Sergi Düzenledi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Söke'de stant açtı. Sergide jandarma ekipleri ve kullandıkları ekipmanlar tanıtıldı. Söke Kaymakamı ve diğer yetkililerin de katıldığı etkinlik, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

24.10.2023 15:20  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Söke'nin Cumhuriyet Meydanı'nda stant açtı. Meydanda açılan stantlarda ekiplerin kullandığı ekipmanlar sergilenirken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke'de stant açtı. Cumhuriyet Meydanı'nda açılan sergiye Söke Kaymakamı Ali Akça, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, Söke İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Emre Mengi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Stantlarda jandarmaya bağlı ekipler ve ekiplerin kullandığı ekipmanlar tanıtıldı.

Stantları gezdiği esnada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Söke Kaymakamı Ali Akça, "Aydın İl Jandarma Komutanlığı yapmış olduğu faaliyetleri ve kullanmış olduğu ekipmanların tanıtımı, gösterilmesi ve Halkla bir köprü kurulması açısından böyle bir etkinlik düzenlendi. Sökeli vatandaşlarımızın da bu etkinliğe büyük mutlulukla katıldığını ve yapılan faaliyetleri takdir ettiklerini görmek bizi çok mutlu etti. Güvenlik güçleri bizler için varlar. Allah ayaklarına taş değdirmesin. İşlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke'de Sergi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement