Aydınspor 1923, Anadolu Selçukluspor Maçından 3 Puan Bekliyor - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923, Anadolu Selçukluspor Maçından 3 Puan Bekliyor

Aydınspor 1923, Anadolu Selçukluspor Maçından 3 Puan Bekliyor

Teknik Direktör Özkara: "Bu zorlu deplasmandan mutlaka puanla döneceğiz"

13.09.2013 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Anadolu Selçukluspor maçından galibiyet hedefliyor.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta Konya deplasmanında oynayacakları Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Geride kalan Dardanelspor maçını unuttuklarını ancak hafta boyunca bu maçta yaptıkları hatalar üzerinde çalışarak, bunun tekrar etmemesi için futbolcularını uyardığını dile getiren Özkara, takımdaki uyum sürecinin aşılmasıyla istikrarlı sonuçların geleceğine inandığını ifade etti.

Özkara, takım olarak artık tümüyle Anadolu Selçukluspor maçına konsantre olduklarını ve bu maçtan galibiyet elde etmek istediklerini belirterek, "Bu zorlu deplasmandan mutlaka puanla döneceğiz. Hakan Macit'in hastalığı geçti. Futbolcularım kapasitelerini sahaya yansıttıkları anda bizim her maçımız lehimize sonuçlanır. Tecrübeli bir takımız" dedi.

Ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu ve her hafta sürpriz sonuçlar alınabileceğine dikkati çeken Özkara, uzun lig maratonunda tüm futbolcuların formda olması gerektiğini sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923, Anadolu Selçukluspor Maçından 3 Puan Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement