Aydınspor 1923, Toros ile Sezon Sonuna Kadar Anlaştı - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923, Toros ile Sezon Sonuna Kadar Anlaştı

Aydınspor 1923, Toros ile Sezon Sonuna Kadar Anlaştı

Teknik direktör Toros: "Bu hafta sahada bambaşka bir Aydınspor 1923 olacak"

13.11.2013 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, teknik direktör sorunu Mesut Toros ile çözdü.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara'nın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Aydınspor 1923 yönetimi yaptığı toplantıda yardımcı antrenör Mesut Toros ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da katıldığı toplantıda ayrıca futbolculara Tarsus İdman Yurdu maçında alınan 1 puan nedeniyle 1000'er lira prim dağıtıldı.

Mesut Toros'un yardımcılığını Barış Mayadağ'ın yapacağı, en kısa sürede bir de kaleci antrenörü ile anlaşılacağı açıklandı.

Toplantıdan sonra yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen belediye başkanı Çerçioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Şanssız bir dönem geçiriyoruz. Ancak en kısa zamanda toparlanıp kötü gidişe son vereceğimize inanıyorum" dedi.

Teknik direktör Mesut Toros, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine güvenenleri mahçup etmemek için futbolcu, teknik heyet, malezemeci  kulüp personeli ile  kenetleneceklerini belirterek, "Bu hafta sahada bambaşka bir Aydınspor 1923 olacak. Maça gelen taraftarlarımızı evlerine yüzleri gülerek göndereceğiz. Futbolcularımız artık yepyeni bir sayfa açtı. Belediye başkanımızın tesislere gelip yaptığı konuşma, son derece etkili oldu. Ayrıca dağıtılan prim de oyuncuları şimdiden hafta sonu oynayacağımız maça motive etti. İnşallah takımı, bulunduğu yerden daha üst sıralara çıkarırız. Bunun için herkesin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923, Toros ile Sezon Sonuna Kadar Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement