Ayvalık'ta 2022 Voleybol Dünyası Plaj Voleybolu şampiyonası başladı - Son Dakika
Spor

Ayvalık'ta 2022 Voleybol Dünyası Plaj Voleybolu şampiyonası başladı

Ayvalık\'ta 2022 Voleybol Dünyası Plaj Voleybolu şampiyonası başladı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 32 ülkeden 128 sporcunun katıldığı 2022 Voleybol Dünyası Plaj Şampiyonası başladı.

17.06.2022 05:23  Güncelleme: 05:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 32 ülkeden 128 sporcunun katıldığı 2022 Voleybol Dünyası Plaj Şampiyonası başladı.

Ayvalık'ın dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları'nda 16-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu öncülüğünde, Türkiye Voleybol Federasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi ve bölgedeki turistik otellerin katkılarıyla organize edilen plaj voleybolu şampiyonasında 28 kadın, 28 erkek voleybol takımları mücadele ediyor.

Yaklaşık 40 derece sıcaklıkta süren karşılaşmalar, Sarımsaklı Plajlarında ikişer kişilik takımlar halinde iki ayrı sahada nefes kesen mücadelelerle sürecek.

Final mücadelelerinin 19 Haziran günü düzenlenecek ödül töreni ile gerçekleşeceği şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulunan, Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj ve Kar Voleybolu Yöneticisi Oğuz Değirmenci muhabirimize yaptığı açıklamada Avrupa'nın dört bir yanından gelen ünlü plaj voleybolcularından oluşan ekiplerin mücadelelerin başladığını duyurdu.

Voleybol severlerin şampiyonaya gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Değirmenci, uluslararası bir organizasyonla Ayvalık'ın sesini plaj voleybolu ile duyurulmasının da kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ayvalık'ta 2022 Voleybol Dünyası Plaj Voleybolu şampiyonası başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi
    16:46 Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi

    Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi, Badminton Bölgesel Ligi'nde mücadele vererek Süper Lige yükselmeye hak kazandı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ligde ikinci olan Anadolu Üniversitesi, gümüş madalya kazandı. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi sporcusu Kerem Çınar, ferdi kategoride Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.

  • Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı
    16:41 Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde düzenlenen futsal grup birinciliği maçlarına 6 üniversiteden 9 takım katılıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları grup birinciliği için mücadele edecek.

  • Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti
    16:39 Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti

    Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı makamında ziyaret etti.

  • KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
    16:34 KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Meryem Tuana Bozkurt, Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dans grubu üyeleri, Bozkurt'un ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de başsağlığı mesajı yayımladı.

  • Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım
    16:23 Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı seçim kararı hakkında düşüncelerini paylaştı. Özbek, ''Bizce de TFF seçiminin daha erken bir tarihte yapılması esastır fakat bunun diyalogla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. En azından bu denenmeli. Sayın Mehmet Büyükekşi ile görüşerek ikna etme çabasındayım'' açıklamasını yaptı.

  • Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı
    16:21 Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı

    Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin hazırlık çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Başkan Kara, organizasyonun Manavgat'a ve ata sporuna yakışır bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

  • Samsun'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında spor turnuvaları düzenleniyor
    16:19 Samsun'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında spor turnuvaları düzenleniyor

    Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli spor turnuvaları ve müsabakaları düzenleniyor. Minik ve yıldız kategorilerinde kız voleybol turnuvası ile başlayan etkinliklerde, ayrıca erkek ve kız futbol, dart ve atletizm müsabakaları da düzenleniyor. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda verilecek.

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar
    16:17 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar

    Bolu'da yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi'nde polis ekipleri, kurallara uymayan motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücülerine para cezası kesti. Ekiplerin ilerleyen günlerde kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı belirtildi.

  • Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği için 18 ilden Kayseri'ye gelen 69 takım zirve mücadelesinde ter döktü
    16:16 Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği için 18 ilden Kayseri'ye gelen 69 takım zirve mücadelesinde ter döktü

    Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakalarında 18 ilden Kayseri'ye gelen 38'i erkek, 31'i kız olmak üzere 69 takım zirve için ter döktü. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı ve kıran kırana yarışla geçen müsabakalarda grup birinciliği elde edecek olan takımlar, Türkiye birinciliği için karşılaşmaya çıkacak. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, okul sporlarının önemine değinerek, Kayseri'nin spor şehri olduğunu ve geleceğin sporcularını yetiştirmekte büyük bir heyecanla çalıştıklarını belirtti.

  • Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl Seçmeleri tamamlandı
    16:16 Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl Seçmeleri tamamlandı

    Türkiye Boks Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından organize edilen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Boks il seçme müsabakaları, Diyarbakır Stadyumu'nda bulunan boks salonunda düzenlendi. İl seçmelerinde dereceye girenler, okullar arası Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Diyarbakır'da düzenlenen Okullar Arası Boks İl seçmesine, 21 kadın sporcunun yanı sıra 47 erkek sporcu katıldı. Kadınlarda 12 ayrı sıklette gerçekleştirilen 10 müsabaka, erkeklerde ise 23 farklı sıklette ve yaş grubunda toplamda 20 müsabaka düzenlendi. Müsabakalara kendi sporcularıyla katılan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerinden Abdulaziz Selucik, etkinliğin yoğun katılımla gerçekleştiğini belirtti.

  • ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor maçında galibiyeti kaçırdı
    16:03 ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor maçında galibiyeti kaçırdı

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Adnan Yükselir, Teksüt Bandırmaspor ile oynadıkları maçta galibiyeti kaçırdıklarını belirtti. Yükselir, takımının mücadelesinden memnun olduğunu ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi. Haftaya Bodrum FK ile deplasmanda oynayacakları maçtan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini ifade etti.


Advertisement