Aziz Yıldırım'dan Kapalıçarşı'ya Çıkarma - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Kapalıçarşı'ya Çıkarma

Aziz Yıldırım\'dan Kapalıçarşı\'ya Çıkarma

Kapalıçarşı Esnafı'ndan gelen daveti bugün gerçeleştiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çarşıya adeta çıkarma yaptı.

08.01.2015 14:06  Güncelleme: 15:14

Kapalıçarşı Esnafı'ndan gelen daveti bugün gerçeleştiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çarşıya adeta çıkarma yaptı.

Fenerbahçe'nin "Hedef 1 milyon üye" projesine destek amaçlı bu ziyeret gerçekleşirken, Kapalıçarşı esnafı Fenerbahçe'nin Başkanı'nı "Her yer Aziz, her yer Yıldırım" tezahüratlarıyla karşıladı.

"hedef 1 milyon üye" proje tanıtımında kapalıçarşı esnafı ziyaret edildi, lokantada yemek yendi.

Çarşıya Fenerbahçe bayrakları asıldı. Esnafın yanı sıra çarşıda bulunan vatandaşlar da Başkan Yıldırım ve beraberindeki yöneticilere büyük ilgi gösterdi.

FENERBAHÇE KULÜBÜ ASBAŞKANI İLHAN EKŞİOĞLU: "BİZ ERKAN ZENGİN İLE İLGİLİ TEKLİFİMİZİ SUNDUK, BEKLİYORUZ"

Kapalıçarşı Esnafı'na yapılan ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, "Biz Erkan Zengin ile ilgili teklifimizi sunduk, bekliyoruz" dedi.

Eskişehirspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu hatırlatan Ekşioğlu, tekliflerini sunduklarını ve gelişmeleri beklediklerini söyledi. Ekşioğlu, "Henüz bir geri dönüş olmadı. Herhalde bu teklifimizi yeterli görmediler" ifadesini de kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Kapalıçarşı'ya Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement