Aziz Yıldırım, Ersun Yanal Haberleri Hakkında Basın Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Ersun Yanal Haberleri Hakkında Basın Toplantısı Düzenlendi

Aziz Yıldırım, Ersun Yanal Haberleri Hakkında Basın Toplantısı Düzenlendi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündeme ilişkin konuda açıklamalarda bulundu.

08.08.2014 17:15

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündeme ilişkin konuda açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe Spor Kulübü, bir şirket mantığıyla idare edilmektedir. Kulüpler ciddi şekilde denetlenmektedir.

2,5 ayda sporcularını tatillerini yapmış ve dönmüşlerdir. Benim görevim, o arkadaşlara gelecek yılın planlamasını anlatmaktır. Şirketi yönetenler gereken ikazları yapmaları gerekir. Bunları yapmak görevimizdir.

Tüm ödemeleri yaptık, karşılığında sporcuların hedefi için çalışmalıdır.

Kimsenin özel hayatına karışmam. Beni ilgilendirmez. Ne zamana kadar? Kulübe zarar verene kadar. Burada bir başarı varsa hepimizindir, başarısızlıktır da hepimizindir.

Dedikodularla işi yürütmeye çalışıyorsunuz. Futbolcularımı uyarırım. Hepsi çocuklarımın yaşında. Kimsenin özel hayatıyla ilgilenmem. Sporcular onur mücadelesi yaptı, ben onlara hakaret etmem.

2,5 ay tatil yaptı sporcular. Tatilden sonra alışma dönemi sıkıntılı oluyor. Hocaya ve takıma çalışmamamız gerektiğini söyledim.

Hukuki mücadelemiz devam ediyor, göreceksiniz haklı çıkacağız. Ne belgeler çıktı, daha da çıkacak...

Ersun Yanal çalışıyorsa benim için bitmiştir. Görevini yapmazsa gereği yapılır. Ama kimse özel hayatı nedeniyle buradan gitmez. Basın özel hayata girmesin. Bunlar ayıptır, dedikodudur."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Ersun Yanal Haberleri Hakkında Basın Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement