Aziz Yıldırım, Mesut Özil'e haber yolladı: Sana söz veriyorum - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Mesut Özil'e haber yolladı: Sana söz veriyorum

Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de kadro dışı kalması gündemdeki yerini korurken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın devreye girdiği öne sürüldü. Ali Yıldırım vasıtasıyla Mesut Özil'e haber gönderen Aziz Yıldırım'ın, "Ayrılma kararı verme. Seni kovanlar senden önce gidecekler. Sana söz veriyorum" dediği iddia edildi.

26.03.2022 00:54  Güncelleme: 05:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de kadro dışı kalması gündemdeki yerini korurken, sarı-lacivertlilerin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın da olaylara dahil olduğu iddia edildi.

"SANA SÖZ VERİYORUM"

Fotospor'un haberine göre, kardeşi Ali Yıldırım vasıtasıyla Mesut Özil'e haber yollayan Aziz Yıldırım'ın, "Sakın çabuk ve yanlış bir karar alma. Ayrılma kararı verme. Seni kovanlar senden önce gidecekler. Sana söz veriyorum" dediği belirtildi.

"FENERBAHÇE'NİN FORMASINI GİYMEYE DEVAM EDECEKSİN"

İddiaya göre üzgün olmaktan ziyade şaşkın olan Mesut Özil'in Ali Yıldırım'a cevabı, "Nasıl olacak" oldu. Yıldırım, "Sen orasını düşünme. Çocukluk aşkın Fenerbahçe'nin formasını giymeye devam edeceksin" dedi. Daha önce Mesut Özil'in kendisi ve menajeri defalarca Fenerbahçe'den ayrılma gibi bir niyetleri olmadığını açıkladı. Buna rağmen Başkan Ali Koç'un onayıyla kadro dışı kalan Mesut Özil'in nasıl bir tavır takınacağı ilerleyen günler netleşecek.

Aziz Yıldırım, Mesut Özil\'e haber yolladı: Sana söz veriyorum

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Mesut Özil'e haber yolladı: Sana söz veriyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Emir Emir: Aziz yeter ÇEK ELİNİ Fenerbahçe den,kimse FB'den büyük değildir,Ben taraftarım,20 sene boyunca 35'lik eski bitik 350 bin avroluk yıldızlara 5 milyonluk anlaşmalar yaptın batırdın kulübü. 0 1 Yanıtla

Advertisement