Bakan Kılıç, Filenin Genç Sultanları'nı Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, Filenin Genç Sultanları'nı Kabul Etti

Bakan Kılıç, Filenin Genç Sultanları\'nı Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "İstikrarlı başarı bu olsa gerek, voleybolda bir güzel haberle daha göğsümüz kabardı."

29.08.2012 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "İstikrarlı başarı bu olsa gerek, voleybolda bir güzel haberle daha göğsümüz kabardı. Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın şahsında genç kızlarımızı gönülden kutluyorum" dedi.

Bakan Kılıç, Ankara'da düzenlenen Avrupa Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası'nda birinci olan Türkiye Genç Kızlar Voleybol Takımı oyuncularıyla birlikte, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Türkiye Genç Kızlar Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Edman, Antrenör Yardımcısı Suphi Doğancı'yı kabul etti.

Kabulde konuşan Bakan Kılıç, "Voleybolda bir güzel haberle daha göğsümüz kabardı. Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın şahsında genç kızlarımızı gönülden kutluyorum" dedi.

"İstikrarlı başarı bu olsa gerek" diyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Ağzımdan dökülen kelimeler yüreğimin sesidir. Özellikle genç sporcuların bu hissiyatımı bu şekilde algılamalarını kendilerinden rica ediyorum. Geçen yıl Dünya Şampiyonası'nda yine Çin'i 3-0 mağlup ederek, dünya şampiyonu oldular. Aynı takım iskeletiyle bu Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda yine finalde 3-0'lık net bir skorla Avrupa şampiyonu oldular. Bu bizi ziyadesiyle gururlandıran bir tablo, daha fazlasını yapabileceklerine olan inancımızı artıran bir tablo. 52 yıllık aradan sonra 2012 Londra Olimpiyatları'na katılma hakkını kazanan ilk takımımız A Milli Voleybol Takımımız olmuştu, hemen akabinde A Milli Bayan Basketbol Takımımız yine Londra Olimpiyatları'na katılma hakkı katıldı. Hem bayan voleybol hem de bayan basketbol takımımız rakibe averaj sağlayan takımlar olmadılar, son ana kadar cana can, dişe diş mücadelelerine devam ettiler. Öyle ki gruptan çıkamamız ve kupaya uzanamamız sürpriz vesilesi olarak algılandı. Sizler arkadan bu kadar sağlam gelirken, ablalarınız olimpiyat kapılarını açmışken muhtemelen 2016 olimpiyat takımımızın oyuncuları karşımızda... Toplum sizler sayesinde voleybolu sevdi, benimsedi."

Öte yandan kabulün ardından Genç Kızlar Voleybol Takımı oyuncularına telefon hediye eden Bakan Kılıç, daha gelen heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve oyuncuları kapıya kadar uğurladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, Filenin Genç Sultanları'nı Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement