Bakkal'a "Aslan Terbiyecisi" Lakabı - Son Dakika
Spor

Bakkal'a "Aslan Terbiyecisi" Lakabı

Bakkal\'a "Aslan Terbiyecisi" Lakabı

Galatasaray'ı 2-1 Yenerek Lige Başlayan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın Yeni Lakabı, "Aslan Terbiyecisi" Oldu

18.08.2010 13:18

2010-2011 Süper Toto Süper Ligi'nin ilk maçında Galatasaray ile 4 Eylül Stadı'nda karşılaşan ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Sivasspor'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Mesut Bakkal bugün Sivasspor'lu futbolcuların ve teknik heyetin sağlık kontrollerinden geçtiği Numune Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor İsmail Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında kapıda karşılanan Mesut Bakkal'a başhekim ve hastane personeli, "Aslan terbiyecisi, hastanemize hoş geldiniz" diyerek karşılamaları dikkat çekti. Uysal ile bir süre sohbet eden Bakkal, "Galatasaray galibiyeti bize ilaç gibi geldi. Ama bu karşılaşma artık geride kaldı. Lig uzun bir maraton. Şimdi önümüzde zorlu bir Antalyaspor karşılaşması var. Onu düşünmemiz gerekiyor. Çalışmalarımız da bu yönde devam ediyor. Galatasaray galibiyetinin anlamlı olması için Antalyaspor maçından da galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor" dedi.

Bakkal, sağlık konusunda bu güne kadar her konuda kulübün yanında olan Başhekim İsmail Uysal'a da teşekkür ederek isminin yazılı olduğu 58 numaralı formayı hediye etti.

Başhekim Uysal da, "Sivasspor'un geçen yıl yaşadıklarından sonra böyle bir galibiyete çok ihtiyacı vardı. Galatasaray'ı yenerek lige başladığımız için çok mutluyuz. Bize bu sevinci tattıran futbolculara teşekkür ediyorum. Bu galibiyet sonrası bizde hocamızın bundan sonraki lakabını, 'Aslan Terbiyecisi' koyuyoruz" dedi.

Halife YALÇINKAYA/ SİVAS,(DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bakkal'a 'Aslan Terbiyecisi' Lakabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement