Bale ve Ramsey, Yeni Formaları Tanıttı - Son Dakika
Spor

Bale ve Ramsey, Yeni Formaları Tanıttı

Bale ve Ramsey, Yeni Formaları Tanıttı

Chris Coleman'ın öğrencileri, Adidas ile anlaşılmasının ardından Finlandiya ile oynanacak dostluk maçında yeni formalarını giyecek.

07.11.2013 23:15  Güncelleme: 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gareth Bale ve Aaron Ramsey, Galler Milli Takımı'nın yeni formalarını tanıkmak için Sam Vokes'un yanında yer aldı.

Avrupa'nın en iyi genç yeteneklerinden kabul edilen yıldız ikili, Adidas için Umbro'dan ayrılan Galler Federasyonu'nun karlı bir anlaşma yapabilmesi için önemli bir rol oynadılar.

Temiz ve klasik tasarım olan formalar, öncekilere göre yüzde 40 daha hafif olduğu söyleniyor. Ayrıca bu forma ilk olarak 16 Kasım'da Finlandiya ile oynanacak dostluk maçında giyilmesi planlanıyor.

Galler Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yaptığı açıklamalarda, "Bu yeni formlar uzun soluklu Galler ve Adidas ilişkisini alevlendirdi ve Galler Altın Jenerasyonu olarak bilinen 1980'lere saygı gönderdi. 30 yıl sonra ülkenin yeni altın jenerasyonu olan oyuncular 2016 Avrupa Kupası elemeleri için yeniden kırmızı Adidas formayı giyecek." ifadelerine yer verildi.

Daily Mail'e açıkalamalarda bulunan Galler FA sözcüsü Ian Davis ise, "Adidas'ın Galller futbol ailesinin bir parçası olmaya devam emesinden dolayı çok mutluyuz. Bu anlaşmanın taraftarları heyecanlandırdığına bir şüphem yok." şeklinde konuştu.

Bale, rekor ücretle Real Madrid ile anlaşmasının ardından çıktığı 10 maçta beş gol atmayı başardı. Ramsey ise Premier Lig lideri Arsenal için önemli figürlerinden biri olmaya devam ediyor.

İŞTE O FORMALAR:

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bale ve Ramsey, Yeni Formaları Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement