Baliç: Futbolcular Müthiş Bir Mücadele Verdi - Son Dakika
Spor

Baliç: Futbolcular Müthiş Bir Mücadele Verdi

Bosna-Hersek Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Elvir Baliç, Bursaspor'da Galatasaray karşısında alınan beraberliğin önemli olduğunu söyledi.

25.03.2014 23:56  Güncelleme: 00:01

Bursaspor'un, Christoph Daum'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirmek için görüşmelerini sürdürdüğü eski futbolcusu ve Bosna-Hersek Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Elvir Baliç, Galatasaray karşısında alınan beraberliğin önemli olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmayı tirübünden takip eden Elvir Baliç, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Baliç, "2-0'dan sonra beraberlik alındı. Gerçekten futbolcular müthiş bir mücadele verdiler. Özellikle ilk yarıda pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarıda yine aynı şekilde çok da yüksek bir tempoyla oynadık. Skoru 2-0'dan sonra 2-2'ye getirmek özellikle Galatasaray gibi bir takım karşısında kolay değil. Tebrik ediyorum. İnşallah ilerde çok daha iyi olacağız" dedi.

Basın mensuplarının Bursaspor'da neleri eksik gördüğünü sorması üzerine Baliç, "İlerdeki günlerde göreceğiz. Onu değerlendireceğiz. Önce bir gidelim, takımla antrenmanlara katılalım sonra hep beraber göreceğiz" cevabını verdi.

Genç teknik adamın, Bursaspor ile ilgili açıklamaları sırasında çoğul ifadeler kullanması ise dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Baliç, Bosna-Hersek Milli Takımı'ndaki görevine devam edeceğini ifade etti. - İSTANBUL

Baliç: Futbolcular Müthiş Bir Mücadele Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Baliç: Futbolcular Müthiş Bir Mücadele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement