Balıkesirspor'da Sakat Oyuncular İyileşiyor - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da Sakat Oyuncular İyileşiyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, sakat oyuncuların iyileşmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

23.03.2018 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, sakat oyuncuların iyileşmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Giray Bulak, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında sakatlığı iyiye giden Abdulkadir Özgen ve Cüneyt Köz'ün birkaç gün içinde takımla antrenmanlara çıkmaya başlayacağını söyledi.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve tedavisini ülkesinde sürdüren Tomislav Glumac'ın da gelecek hafta itibarıyla aparatsız çalışmalara başlayacağını aktaran Bulak, şunları kaydetti:

"Sakat oyuncularımızdan Abdulkadir dün bizle beraber antrenmanlara başladı. Ama bugün İzmir'de tedavi gördüğü doktora gidecek. Onun raporuna göre pazartesi, salı antrenmanlara başlayacak. Nizamettin'in ayağında bu sabah eskiye dayalı bir ağrı oluştu, onu da tedbir amaçlı Abdulkadir ile gönderdik.

Cüneyt pazartesi itibariyle aramızda olacak. O da bizimle antrenmanlara başlayacak ağrılarının hafiflediğini azaldığını ama yine devam ettiğini söyledi. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Tomislav Glumac da ligin son maçı oynamasa da arkadaşlarını yalnız bırakmamak için aramızda olacak."

Kulüp Yöneticisi Umut Kırtıl da İstanbulspor maçının 75'inci dakikasında tribünlerden gelen olumsuz tepkiler üzerine oyundan çıkmak isteyen ve teknik direktör Giray Bulak ve takım arkadaşlarının araya girmesi ile oyunda kalan Kaptan Nizamettin Çalışkan'a yönetim kurulunun 10 bin lira ceza verdiğini ve kaptanlığı elinden aldığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da Sakat Oyuncular İyileşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement