Balıkesirspor-Ümraniyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor-Ümraniyespor Maçının Ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında Ümraniyespor'u 3-1 yendikleri maçın ardından, "Bu sezon elimizden geleni yapmaya, şehrimize layık olmaya çalıştık. Emeği geçen herkese ve futbolcularıma teşekkür ediyorum.

21.05.2017 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında Ümraniyespor'u 3-1 yendikleri maçın ardından, "Bu sezon elimizden geleni yapmaya, şehrimize layık olmaya çalıştık. Emeği geçen herkese ve futbolcularıma teşekkür ediyorum." dedi.

Cangök, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında genç oyunculara şans verdiklerini söyledi.

Alınan galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Cangök, şöyle konuştu:

"Geldiğimden bu yana takıma oynatmaya çalıştığım bir düzen var. Kaybettiğimiz maçlarda bile pozitif oynatmaya çalışıyorum. Bunu gençlere de aşılamaya çalışıyoruz. Son 3 maçta genç oyuncular da şans buldu. Bu sezon elimizden geleni yapmaya, şehrimize layık olmaya çalıştık. Emeği geçen herkese ve futbolcularıma teşekkür ediyorum."

Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise sezonun son maçında iki takımın da genç oyuncuların çoğunlukta olduğu kadrolarla sahaya çıktığını kaydetti.

Sonuç anlamında önemi olmayan bir müsabaka yaptıklarını ifade eden Sözeri, "İki takım açısından da gelecek sezonun planlamasını yapmak, oynamayan oyuncuların performansını görmek için güzel bir maç oldu. İki takıma da gelecek sezon için başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Balıkesirspor-Ümraniyespor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Balıkesirspor-Ümraniyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement