Balıkesirspor'un Konuğu Göztepe - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'un Konuğu Göztepe

Ptt 1'inci Lig'de son haftalarda aldıkları başarısız sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Balıkesirspor ve Göztepe yarın Balıkesir'de kozlarını paylaşacak.

25.02.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de son haftalarda aldıkları başarısız sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Balıkesirspor ve Göztepe yarın Balıkesir'de kozlarını paylaşacak. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Son 3 maçta 8 puan kaybederek 7'nci sıraya gerileyen Balıkesirspor'da sakatlığı süren Hüseyin Tok forma giyemeyecek. Tam olarak iyileşemeyen Yiğit Gökoğlan'ın durumu ise karşılaşma saatinde netleşecek. 29 puanla 11'inci basamakta yer alan ve 8 maçtır kazanamayan Göztepe'de Leroy George, Maah ve kaptan Giray kadroya alınmadı.

TRT Spor'dan yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları kapalı 10, maraton 5, misafir tribün ise 4 TL olarak belirlendi. Engelli futbolseverle şehit yakınları ve gazilerin stada ücretsiz alınacağı açıklandı.

Taraftarlardan destek isteyen Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz çekişmeli bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Evimizdeki son 10 karışılaşmayı kaybetmedik. Göztepe'yi yenerek çıkışa geçeceğiz" dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen ise Balıkesirspor sınavını dönüm noktası olarak gördüklerini ifade ederek, "Balıkesir'de yeniden doğuşumuzu ilan edeceğiz" yorumunu yaptı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'un Konuğu Göztepe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement