Balotelli'nin Başı Yine mi Dertte? - Son Dakika
Spor

Balotelli'nin Başı Yine mi Dertte?

Balotelli\'nin Başı Yine mi Dertte?

Milan’ın haşarı çocuğu Mario Balotelli’nin kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen bir gazeteciye tekme attığı iddiası İtalya’da gündeme çıktı.

24.02.2014 13:51

Balotelli 10 gün yok

Sampdoria maçında sakatlığı nedeniyle Milan kadrosunda yer almayan ve bundan da faydalanarak ülkenin kuzeybatısında yer alan Liguria'ya giderek burada hem kardeşinin futbol maçını izlemek hem de küçük bir tatil geçirmek isteyen Mario Balotelli'nin başı yine derde girdi.

ANSA Haber Ajansı'nda çıkan habere göre nişanlısı Fanny Neguesha ve arkadaşlarıyla bir restoranda yemek yiyen Mario Balotelli, bir gazetecinin kendisinin fotoğrafını çekme istemeğini reddetti.

Yemek sonrasında eğlenmek için bölgedeki bir gece kulübüne geçmeye karar veren topluluğu gece kulübünün girişinde yine aynı gazeteci bekliyordu. Tanıklara göre kulübün girişinde bir kez daha fotoğraf çekmek isteyen gazeteciyle Mario Balotelli'nin tartışması sonrasında İtalyan futbolcu fotoğrafçıya tekme attı.

Sonrasında gazetecinin polisi çağırmasıyla birlikte olay yerine gelen polis ekibi, şikayetçiyle birlikte gece kulübüne girerek kimlik belirlemeye çalıştı.

Konuyla ilgili ANSA'ya konuşan Mario Balotelli'yse çıkan söylentileri "Kesin olarak söyleyebilirim ki böyle bir tartışmanın içinde yer almadım. Ben sadece orada ayakta bekliyordum." diyerek reddetti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Balotelli'nin Başı Yine mi Dertte? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement