Bandırmaspor - Giresunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor - Giresunspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü Feyyaz Uçar, "Bandırmaspor'a layık olmaya çalışacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

06.11.2016 21:20

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü Feyyaz Uçar, "Bandırmaspor'a layık olmaya çalışacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

Uçar, 0-0 berabere kaldıkları Giresunspor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk yarıda istenilen oyunu ortaya koyamadıklarını, ikinci yarıda ise takımının neler yapabileceğini gösterdiğini söyledi.

Son vuruşları yapamadıkları için karşılaşmanın berabere bittiğini aktaran Uçar, "Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Onlarla kucaklaşmak istiyoruz. Bandırmaspor'a layık olmaya çalışacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Eğer bu takım başarılı olacaksa taraftarımıza ihtiyacımız var." diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Devre arasında transfer yapacak mısınız?" sorusunu da yanıtlayan Uçar, "Devre arasında bazı mevkilere takviye yapmamız gerekli diye düşünüyorum. Kulübün bütçesiyle alakalı ama orta sahada bir oyun kurucu, forvette son vuruşlarda da etkili olacak bir golcü gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, maçın genelinde kötü bir oyun sergilediklerini belirtti.

İlk yarıda birkaç net pozisyon yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini anlatan Kaplan, "Kötü oynamamıza rağmen bir puan aldığımız için mutluyum. Türk oyunculara önem vermek gerekiyor. Onların önünü açmak lazım. Yabancı oyuncu getiriliyorsa da kaliteli futbolcu getirmek gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bandırmaspor - Giresunspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bandırmaspor - Giresunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement