Başkan Gürlesin'den Milli Okçuya Destek - Son Dakika
Spor

Başkan Gürlesin'den Milli Okçuya Destek

Başkan Gürlesin\'den Milli Okçuya Destek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlili Milli Okçu Samet Can Yakalı ve babası Mehmet Ali Yakalı’yı makamında ağırladı.

05.02.2018 12:55

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlili Milli Okçu Samet Can Yakalı ve babası Mehmet Ali Yakalı'yı makamında ağırladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2015 yılında Amerika'da gerçekleşen şampiyonada da Dünya Şampiyonu ve 2016 yılında da Antalya'da Dünya Şampiyonasında ikinci olan Milli Okçu Samet Can Yakalı'yı ağırladı. Milli okçu destekleri için Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e teşekkür ederek "Okçuluk gerçekten zor ve maddi anlamda yükü fazla olan bir spor. Küçük yaşlarda başladığım bu sporu severek yapıyorum. Verdiğim emeklerin sonunda ülkemizi temsil etmek ve bayrağımızı göndere çektirerek, İstiklal Marşı'mızın benim başarımla okunması ayrıca gurur verici. Ayrıca bir Denizlili olarak tek beklediğim Denizli'deki büyüklerimizin hem benim hem de benim gibi başarılı sporcuları her zaman destek vermeleri" diye konuştu.

Samet Can Yakalı'yı başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Gürlesin, "Gençlerimizin spora olan ilgisi ve bu ilgilerinin başarıya dönüşmesi bizleri de mutlu ediyor. Ben başta şahsını, anne babasını, böyle güzel bir sporcu yetiştirdikleri için hocasını tebrik ediyorum. Yerel yönetici olarak bizlerde, spora gönül vererek, hem ilimizin hem de ülkemizin adını duyuran gençlerimizin her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Belediye olarak hangi branş olursa olsun, sporda başarılı olan evlatlarımıza, gençlerimize sahip çıkmak istiyoruz. Kendisinin her zaman yanındayız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Gürlesin'den Milli Okçuya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement