Başkan Kayda'dan Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Spor

Başkan Kayda'dan Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Kayda\'dan Geçmiş Olsun Ziyareti

Salihli Belediyespor Voleybol A Takımı ve alt yapı oyuncularını evlerinde ziyaret etmeyi sürdüren Belediye Başkanı Zeki Kayda, bu kez genç oyuncu Aleyna Çevik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

27.01.2018 12:53

Salihli Belediye spor Voleybol A Takımı ve alt yapı oyuncularını evlerinde ziyaret etmeyi sürdüren Belediye Başkanı Zeki Kayda, bu kez genç oyuncu Aleyna Çevik'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Baş antrenör Kürşad Çetin ve Alt Yapı Antrenörleri ile birlikte genç oyuncu Aleyna Çevik'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Kayda, başarılı voleybolcunun annesi Hatice Çevik ve babası Özden Çevik ile sohbet etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda öğrenim gören Aleyna Çevik ile sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Başkan Kayda, eğitim ve spor hayatını birlikte sürdüren genç oyuncuya başarılar diledi.

Başkan Kayda, ekibiyle birlikte kendilerini evlerinde konuk eden Çevik Ailesine teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerle genç ve başarılı oyunculara destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. Genç oyuncu Aleyna Çevik ile ailesi de, evlerinde ilk kez bir belediye başkanını ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, anlamlı ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Kayda'dan Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement