Basketbol Maçında Kavga Çıktı, Maç Yarım Kaldı - Son Dakika
Spor

Basketbol Maçında Kavga Çıktı, Maç Yarım Kaldı

Basketbol Maçında Kavga Çıktı, Maç Yarım Kaldı

Türkiye Basketbol 2.Lig ekiplerinden Gamateks Pamukkale Üniversitesi ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan basketbol maçında kavga çıktı, olaylar nedeni ile maç tatil edildi.

04.02.2012 19:38

Türkiye Basketbol 2. Lig ekiplerinden Gamateks Pamukkale Üniversitesi ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan basketbol maçında kavga çıktı, olaylar nedeni ile maç tatil edildi.

Edinilen bilgiye göre, Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynana maçın ikinci yarısının başında seyircilerin küfür ettiği iddiası ile başhakem maçı durdurdu ve soyunma odasına doğru yöneldi. Bu sırada yardımcı hakem Cenk Saraçoğlu ile Gamateks Pamukkale Üniversitesi antrenörü Fırat Eser arasında tartışma yaşandı. Hakem üçlüsü salonu terk edeceği sırada Gamateks Pamukkale Üniversitesi'nin malzemeci Süleyman Görüken, iddiaya göre yardımcı hakem Cenk Saraçoğlu'na saldırdı. Araya giren güvenlik güçlerinin

yardımı ile hakem üçlüsü soyunma odasına götürülürken, bu sırada maçı izleyen bir grup taraftar sahaya indi. Güvenlik güçleri sahaya atlayan seyircileri dışarı çıkarırken, maçın hakemleri olaylar nedeni ile maçı tatil ettiklerini açıkladı.

Gamateks Pamukkale Üniversitesi antrenörü Fırat Eser, böyle olayların sporda yerinin olmadığını belirterek, "Hakemler küfür nedeniyle maçı yarıda kesti. Biz başka sahalarda da küfür yiyoruz. Hakemler içeri doğru hareketlenince ben 'Hocam oynamak istiyoruz' dedim. Yardımcı hakem bana doğru küfür etti. Küfürden sonra bir kişi hakeme doğru bir hareket yaptı. Buradan suçlanacak kişi ben değilim" dedi.

Maçın 3. periyodunda 1. dakika 34. saniye kala saldırıya uğradığını idida eden yardımcı hakem Cenk Saraçoğlu, malzemeci Süleyman Görüken'den şikayetçi olurken, Gamateks Pamukkale Üniversitesi antrenörü Fırat Eser'de yardımcı hakem Cenk Saraçoğlu'ndan kendisine küfür ettiği için şikayetçi olduğu öğrenildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Basketbol Maçında Kavga Çıktı, Maç Yarım Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement