Basketbol: THY Avrupa Ligi - Son Dakika
Spor

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Basketbol: THY Avrupa Ligi

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda Rusya'nın Khimki ekibini 107-76 mağlup etti.

28.01.2021 21:55  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda Rusya'nın Khimki ekibini 107-76 mağlup etti.

Başkent Moskova'daki Mytishchi Arena'da oynanan ve dengeli başlayan maçın 6. dakikası 15-15 eşitlikle geçildi. Jan Vessely'nin üst üste bulduğu sayılarla 19-17 öne geçen sarı-lacivertli ekip, ilk çeyreği de 23-22 üstünlükle kapadı.

İkinci çeyreğe 6 sayılık bir seriyle başlayan ev sahibi ekibe Lorenzo Brown'ın basketleriyle karşılık veren ve 30-28 öne geçen Fenerbahçe Beko, iyi savunma yaptığı bu bölümde farkı çift haneye çıkardı: 45-32. Farkın açılmasına engel olmak isteyen Rus temsilcisi son dört dakikada 9 üçlük denemesinden 4'ünde başarılı olurken, sarı-lacivertli takım soyunma odasına 53-44 önde gitti.

Marko Guduric, Edgaras Ulanovas ve Nando de Colo'nun üst üste üçlükleriyle üçüncü çeyreğe çok hızlı başlayan konuk ekip, farkı 18 sayıya kadar çıkardı: 62-44. Oyunun temposunu kontrol eden sarı-lacivertli takım, son çeyreğe 26 sayı farkla girdi: 83-57.

6 oyuncunun çift haneli skorlara ulaştığı Fenerbahçe Beko, rakibini 31 sayı farkla 107-76 yendi.

Sezona kötü başlamasına karşın iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe Beko, son 8 maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon 13. galibiyetini elde etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: THY Avrupa Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak
    17:00 Ahlatcı Çorum FK, Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak için çıkacak

    Ahlatcı Çorum FK'nin teknik direktörü Serkan Özbalta, Ankara Keçiörengücü maçında en iyi oyunlarını sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özbalta, takımının play-off hattında merkezi bir konuma geldiğini ancak henüz bir şeyin garantilenmediğini vurguladı. Mücadeleci ve inatçı bir şekilde oynayacaklarını ifade eden Özbalta, taraftarların desteğiyle istedikleri sonucu almayı hedeflediklerini söyledi.

  • Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı
    16:57 Trendyol Süper Lig'de 33. Haftanın Programı Açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının programı belirlendi. Programda yer alan maçlar şu şekildedir: Beşiktaş-MKE Ankaragücü, İstanbulspor-VavaCars Fatih Karagümrük, Tümosan Konyaspor-Corendon Alanyaspor, Yılport Samsunspor-Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor-Trabzonspor, RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor, Bitexen Antalyaspor-Atakaş Hatayspor, Gaziantep FK-Kasımpaşa, Galatasaray-Siltaş Yapı Pendikspor ve EMS Yapı Sivasspor-Fenerbahçe.

  • Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi
    16:46 Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi

    Niğde Belediyespor yönetimi, seyircisiz maç cezasının haksız olduğunu belirterek TFF'yi eleştirdi. Başkan Atilla Tasalı, rakipleri Akşehirspor'a verilen 3 puanın masa başında verildiğini söyledi. Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan ise bir lobi olduğunu iddia ederek yetkilileri göreve davet etti.

  • Federasyon oruç tutma yasağı koydu! Yıldız futbolcu, milli takım kampından ayrıldı
    16:20 Federasyon oruç tutma yasağı koydu! Yıldız futbolcu, milli takım kampından ayrıldı

    Fransa Futbol Federasyonu'nun Ramazan ayında antrenman yapan futbolcuların oruç tutmalarını yasaklayan yeni düzenlemesi nedeniyle Mahamadou Diawara, milli takım kampından ayrıldı. Olimpik Lyon futbolcusunun yerine Nantes'tan Dehmaine Tabibou Assoumani çağrıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti
    16:03 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında önemli dereceler elde etti. 55 kilogram Bilal Göktekin birinci, 55 kilogram Muhammed Tuncay ikinci, 52 kilogram Hilal Göktekin ikinci, 70 kilogram Nisanur Süren üçüncü, 52 kilogram Fatmanur Teker beşinci ve 70 kilogram kategorisinde mücadele eden Elif Çelik ise beşinci oldu. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi. Ayrıca, 6 Kuraş sporcusu İstanbul'da düzenlenecek olan Kuraş Dünya ve Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti
    16:00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonası'nda önemli dereceler elde etti. Sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayı Diyarbakır'a getirdi.

  • Niğde Belediyespor Yönetimi Seyircisiz Maç Cezasını Protesto Etti
    15:58 Niğde Belediyespor Yönetimi Seyircisiz Maç Cezasını Protesto Etti

    Niğde Belediyespor yönetimi, BAL 7. Grup'ta aldıkları seyircisiz maç cezasını haksız bulduklarını belirterek protesto etti. Başkan Atilla Tasalı, rakipleri Akşehirspor'a verilen 3 puanın masa başında verildiğini söyledi.

  • Tek bir konuya dikkat çekti! Ancelotti'den 6-1 yenildiğimiz Avusturya maçı sonrası Arda'ya telefon
    15:49 Tek bir konuya dikkat çekti! Ancelotti'den 6-1 yenildiğimiz Avusturya maçı sonrası Arda'ya telefon

    Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Avusturya maçında performansını beğendiği Arda Güler'i arayarak kutladı. Ancelotti'nin genç futbolcuyu yakından takip ettiği ve performansından dolayı övdüğü belirtildi.

  • Carlos Vinicius: 'Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyorum'
    15:47 Carlos Vinicius: 'Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyorum'

    Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, kurdukları aile ortamıyla Süper Lig'de şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Vinicius, takım arkadaşlarıyla olan ilişkisini, taraftarlarla olan bağını ve teknik direktör Okan Buruk'u övgüyle anlattı. Ayrıca, Fenerbahçe ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçını kazanacaklarına inandığını belirtti.

  • Bakırköy Zuhuratbaba'da Yücespor futbol sahası inşaatı gerginlik yarattı
    15:44 Bakırköy Zuhuratbaba'da Yücespor futbol sahası inşaatı gerginlik yarattı

    Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinleri arasında Yücespor futbol sahasında yapılmak istenen tesis nedeniyle gerginlik yaşandı. Mahalle sakinleri inşaatı engellemek için kendilerini iş makinesinin önüne attı ve gözaltına alındı.

  • Yılport Samsunspor, Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    15:43 Yılport Samsunspor, Siltaş Yapı Pendikspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Markus Gisdol yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleriyle başladı ve ardından koordinasyon ve dar alandaki oyunlarla antrenmanı tamamladı. Lubomir Satka ise ameliyat olduğu için antrenmana katılmadı. Samsun ekibi, yarın yapacakları antrenmanla Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.


Advertisement