Beko Basketbol Ligi'nde Olin Edirne'yi uzatmada 108-98 mağlup eden Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Gücümüzün üstünde mücadele ediyoruz" dedi.
Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularının hiçbir zaman maçı bırakmadığını belirterek, "Allah'a çok şükür, emeklerimiz boşa gitmedi. Gücümüzün üstünde mücadele ediyoruz. Bu maç çok önemliydi. Oyuncularımızla, teknik kadromuzla, yönetimle elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.
Uşak Sportif forması giyen İbrahim Yıldırım, Carter'ın son saniye basketinin kendilerini uzatmalarda motive ettiğini dile getirerek, "Son saniyede, mucize gibi bir basket geldi. Zor, önemli ve unutulmaz bir galibiyet oldu" ifadesini kullandı.
Olin Edirne Başantrenörü Cem Akdağ ise kısıtlı bir kadroları olduğunu aktararak, "Maçın genelinde iyi oynadık ama oyuncularım, maçın sonlarında yoruldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız" değerlendirmesini yaptı.
Olin Edirneli oyuncu Berkay Sahillioğlu da ellerinden geleni yaptıklarını ama çok iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini kaydetti. - Uşak
Son Dakika › Spor › Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?