Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Görüntü Dökümü : Yeşilgiresun Belediyespor başantrenörü Ahmet Kandemir'in açıklaması Yeşilgiresun Belediyespor oyuncusu Mutlu Demir'in açıklaması Muratbey Uşak Sportif başantrenörü Ozan Bulkaz'ın açıklaması Spor Toto Basketbol Ligi'nde Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'a 79-86 mağlup olan Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, rakip takımı tebrik ederek iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

15.01.2016 00:12

Görüntü Dökümü :

Yeşilgiresun Belediyespor başantrenörü Ahmet Kandemir'in açıklaması

Yeşilgiresun Belediyespor oyuncusu Mutlu Demir'in açıklaması

Muratbey Uşak Sportif başantrenörü Ozan Bulkaz'ın açıklaması Spor Toto Basketbol Ligi'nde Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'a 79-86 mağlup olan Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, rakip takımı tebrik ederek iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Bulkaz maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Ertelenen bir maç olduğunu bu nedenle kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, " Kazanmak için çıktığımız sahada mağlup olduk. Giresun takımını takımı tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler. Zaten galip gelen tarafta onlar oldular Ama lig uzun tabi ki ikinci yarıda ilk yarı yaptığımız hataları görüp tekrar yarışta kalmak için mücadele vereceğiz. İkinci yarıda galibiyet serimize başlayacağız." dedi.

Uşak temsilcisinin oyuncusu Yunus Akçay ise bugün kaybetmenin yarışta geride kalmalarına sebep olmayacağını ve ligin ikinci yarısında galibiyet serisi yakalamayı planladıklarını söyledi..

Akın Çorap Yeşil Giresun Belediyespor cephesi,

Yeşilgiresun Belediyespor başantrenörü Ahmet Kandemir ise zorlu bir deplasmanda galip geldiklerini kaydetti.

Kandemir, maça eksik kadro ile çıktıklarını belirterek, "Anadolu Efes ve Karşıyaka maçlarını kaybettik, o nedenle bunları kazanmamız gerekiyordu. Bu maçta eksiktik. Uşak Sportif kendi evinde çok iyi oynayan bir takım. Saygı duyulcak bir takım ve saygı duyulacak organizasyonları var. Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Stratejimiz onları yavaşlatıp hızlı bir oyun ortaya koyarak galip gelmekti. Oyunun genelinde sporcularım başarılı bir oyun ortaya koydular. Uşak çok oyuncu değiştirerek, agresif bir oyun sergilemeye çalıştı ve bizi yakalamaya çalıştılar. Fakat az oyuncuyla oynayarak maçta galip olmayı başardık. İkinci yarıda oturmuş bir takımla lige devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Yeşilgiresun Belediyespor oyuncusu Mutlu Demir ise Uşak deplasmanının zor olduğunu fakat 6 kişi oynadıkları maçta galip gelmeyi başardıklarını kaydetti.

Basketbolda Maçın Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement