Batuhan Rekora Doymuyor - Son Dakika
Spor

Batuhan Rekora Doymuyor

Batuhan Rekora Doymuyor

İlknur Çetinbaş - Yıldız erkekler kategorisindeki hızlı yükselişiyle dikkati çeken genç atlet Batuhan Altıntaş, rekora doymuyor.

14.05.2013 11:22

İlknur Çetinbaş - Yıldız erkekler kategorisindeki hızlı yükselişiyle dikkati çeken genç atlet Batuhan Altıntaş, rekora doymuyor.

İstanbul Aslı Çakır Alptekin Salonu'nda yapılan Yıldızlar Salon Türkiye Şampiyonası'nda 200 ve 400 metrelerde Türkiye rekoru kıran Altıntaş, Ankara'daki Okullar Arası Türkiye Yarışmaları'nda da 400 metrede 46.97'lik zamanıyla yeni bir Türkiye rekoru kırdı.

Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç bir yetenek olarak seçildiğinde ilk hedefinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirterek, "Bu yıl hem Avrupa hem de dünya şampiyonalarında yarışacağım. Önümde zorlu bir süreç var. Hedefim ne dünya ne Avrupa, olimpiyat şampiyonluğunu hedefliyorum" dedi.

Kendisini yetiştiren Neşe Çetin ile okul öğretmenleri ve antrenörlerine minnettar olduğunu kaydeden Altıntaş, "Atletizmi severek yapıyorum. Spor benim hayatımı çok değiştirdi. Hayata umutla bakıyorum artık uğruna çalışabileceğim hedeflerim var" şeklinde konuştu.

Neşe Çetin ise Batuhan'ın genç yetenekler projesiyle seçilen atletlerden sadece biri olduğuna değinerek, "Batuhan çok yetenekli. daha önce başka branşlarda da yer aldı ve hep en iyi dereceleri elde etti. İleride çok iyi işler çıkaracağına eminim" ifadelerini kullandı.

Çetin, elinden geldiği kadar sporcularını maddi ve manevi destekleyerek spora devam etmelerini sağlamaya çalıştığını ancak belli bir yaştan sonra onları kulüplere yönlendirdiğini söyledi.

Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Batuhan Rekora Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement