Alman Basını Turu Kafasında Bitirdi: Beşiktaş Artık Bileti Bayern'den Alamaz - Son Dakika
Spor

Alman Basını Turu Kafasında Bitirdi: Beşiktaş Artık Bileti Bayern'den Alamaz

Alman basını, Bayern Münih'in ilk maç sonunda turu bitirdiğini yazdı, "Çeyrek final bileti artık Bayern'in elinden alınamaz" ifadesini kullandı.

22.02.2018 02:36  Güncelleme: 09:02

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih'in evinde Başiktaş'ı 5-0 mağlup etmesi Alman basınında geniş yer buldu. Ülke medyası, Bayern Münih'in çeyrek finali büyük ölçüde garantilediği görüşünde birleşti.

Kicker dergisi, "Bayern Münih açık bir şekilde çeyrek final yolunda" başlığını kullanarak, kırmızı-beyazlıların son 8'e kalma yolunda dev bir adım attığını vurguladı. Haberde, Beşiktaş'ın 10 kişi kaldıktan sonra Vagner Love ve Quaresma ile iki gol pozisyonu bulduğuna da dikkat çekildi.

"İKİNCİ YARIDA FARKA KOŞTULAR"

Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi, "Bayern Münih 5-0'la Beşiktaş'ı cezalandırdı" başlığıyla duyurduğu haberde, Beşiktaş'ın Vida'nın kırmızı kart görmesinden sonra yarım saat daha maça ortak olduğu ancak Alman ekibinin ikinci yarıda farka koştuğu kaydedildi. Diğer gazetelerde öne çıkan yorumlar ise şöyle:

"ARTIK BİLET MÜNİH'TEN ALINAMAZ"

Sport Bild: Lewandowski ve Müller'in duble golleri ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final bileti artık Bayern Münih'in elinden alınamaz.

Abendzeitung: Çak bir beşlik! Bayern Münih sahasında Beşiktaş'ı dağıttı. Maçı 5-0'lık ezici skorla kazanan Bayern çok rahat şekilde İstanbul'a gidecek.

"ROBBEN ÜZGÜNDÜ"

Süddeutsche: Bayern Münih, Beşiktaş karşısında 5-0 galip gelerek ikinci maç için çok büyük avantaj sağladı. Müller, takımına iki gol ile katkı sağlarken, Robben ilk 11'de başlamadığı için üzgündü.

Tagesspiegel: Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bir kırmızı kart, 5-0'lık kolay galibiyet almak için Bayern Münih'e yardımcı oldu.

Alman Basını Turu Kafasında Bitirdi: Beşiktaş Artık Bileti Bayern\'den Alamaz
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Alman Basını Turu Kafasında Bitirdi: Beşiktaş Artık Bileti Bayern'den Alamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • BJk: İnönü de 6-0 ile turu geçeriz haydi kartal biz inandık sizde inanin 8 2 Yanıtla
  • Ali baba: Şenol Güneş defans ağırlıklı takım yapar maça çıkmadan takımı mağlubiyet havasına soktu artık kendine güveni kalmadı emekli olması lazım 4 2 Yanıtla
  • ........: Maç Türkiye liginde olmuş olsaydı. Ve kırmızı kartı gösteren bir Türk hakem olsaydı maçın skoru hiç konuşulmaz sadece hakeme yüklenirlerdi. Hakem maçı katletti derlerdi. Alın size yabancı hakem buyurun Şenol GÜNEŞ bile kart haksızdı diyemiyor. 1 3 Yanıtla
  • MERT: Ben bu habere gülerim, bu Almanlar geri zekalı ya 5-0 dediğin nedir ? 4 0 Yanıtla
    TUNÇ06: öyle de takımın teknik adamı şenol !!!!!!!!!!!!!!!! 0 0
  • TUNÇ06: bur da en az 3 atarlar toplam da 8 yemiş olur normal...kolay gruptan çıktı havalara girdi ve havası söndü..balon patladı ..sırada FB var bir o 5 lerse bşk yönetim şenol gider gibi.. 1 1 Yanıtla
  • Canarian: Beş de İstanbulda mis. 1 1 Yanıtla
  • Kral: Evet doğru demisler, dogru soze gerek yok. Vagner lovenin ilk 15 icindeki atagi gol olsaydi farklı olabilirdi ama gecmis olsun. Bayern istanbuldaki maci da 3-1 kazanir tahminim bu yonde 1 0 Yanıtla
  • Baba: Fenerbahçe sigmaolomuc fenerbahçe yazda google amcaya sana hatırlatsın :) 0 0 Yanıtla
  • ?: 2. Mac bayerinin maca asilcagini dusunmuyorum ama bjk evinde belki 1-0 kazanabilir. Oda belki onlerinde derbi maclari var kupa maclari var. Bakalim gorecez ne olacak. 0 0 Yanıtla

Advertisement