Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nin 14.Haftasında Aliağa Petkim evinde ligin yeni ekibi Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni ağırlayacak.

03.01.2013 13:34

Beko Basketbol Ligi'nin 14. Haftasında Aliağa Petkim evinde ligin yeni ekibi Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni ağırlayacak. İlk yarıda evindeki son maçına çıkacak olan Aliağa Petkim yeni yılın ilk maçında galibiyet arayacak.

6 Ocak Pazar günü Enka Spor Salonu'nda oynanacak, karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. 13. hafta itibariyle Aliağa Petkim 18 puanla 8. sırada yer alırken, rakibi Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ise 17 puanla 11. sırada yer alıyor.

Sezon başında hedeflerini ilk sekiz olarak belirlediklerini ve şu anda da ligde sekizinci sırada yer aldıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, buna karşın ligdeki konumlarından çok da memnun olmadığını ifade etti. Başkan Eren, "İlk yarı itibariyle ilk sekiz hedefimiz tutacak gibi görünüyor. Ancak oynadığımız maçlarda takımımızın şu anki konumundan daha iyi yerlerde olabilecek potansiyelinin olduğunu gördük. O nedenle ligdeki şu anki konumumuzu yeterli görmüyorum. Şu an için hedefimiz tutmuş gibi görünse de daha üst sıralarda olabilirdik" dedi.

"TARAFTARLARIMIZA GALİBİYET ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ"

Hafta sonu oynayacakları Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçını mutlak kazanmak istediklerini belirten Eren, "Rakibimiz ligin yeni ekiplerinden olmasına karşı oldukça iyi mücadele ediyorlar ve lige çabuk uyum sağladılar.

Biz 2013 yılına iyi bir başlangıç yapmak, ilk yarıda evimizde oynayacağımız son maçımızda galibiyet istiyoruz.

Ligdeki iddiamızı devam ettirmek için önemli bir maç diye düşünüyorum O nedenle rakibimizi mutlaka yenmek seyircimize güzel bir yeni yıl hediyesi vermek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement