Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne'de 2013-14 sezonu kombine kart satışları 19 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

15.08.2013 12:33

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne'de 2013-14 sezonu kombine kart satışları 19 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

İki aşamada yapılacak olan kombine kart satışlarında ilk olarak 19-26 Ağustos tarihleri arasında geçtiğimiz sezon kombinesi olan kart sahipleri için 26 Ağustos'tan sonra da yeni sezon için genel kombine kart satışları yapılacak. Yanında 100 TL değerinde piyango bileti verilecek olan kombine kartların fiyatı 350 TL olacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, "Çok zor şartlar altında Beko Basketbol Ligi'nde üçüncü yılımızı geride bıraktık. Edirnemizi profesyonel liglerde en üst düzeyde temsil eden takımımızın devamlılığını sağlamak için başta ana sponsorumuz Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü M. Edip Ağaoğulları olmak üzere elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Avrupa'nın en kaliteli iki liginden biri olarak gösterilen Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmenin belli maliyetleri var. Bunların üstesinden gelebilmek için yaptığımız bütçenin içinde kombine kart satışlarımız önemli bir yer tutuyor. 2013-14 sezonu için hedefimiz bin kombine kart satılmasıdır. Edirne'deki basketbol sevgisini ve ilgisini biliyoruz. Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk yılımızda herkese gösterdiğimiz kulüp-taraftar birlikteliğinin bu sezon tekrar hayata geçirilmesini arzu ediyoruz. O coşkuyu tekrar yaşamak ve bunu salonlara yansıtmak için tüm Edirneli basketbolseverlerin ve taraftarımızın kombine kart satışlarımıza olması gereken ilgiyi göstermesini bekliyoruz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement