Belediye, Cim Bom'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Belediye, Cim Bom'a Hazırlanıyor

Belediye, Cim Bom\'a Hazırlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

19.03.2013 20:44  Güncelleme: 20:54

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Langa Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Korkaz yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan lacivert-turunculular, idmanı taktik ağırlıklı çalışmalar ile tamamladı.

Çalışmaya, Eduardo Carvalho, Kamil Zayatte, Edin Visca, Samuel Holmen, Cenk Şahin ile sakat olan Turgay Bahadır, Robert Vittek ve Simon Zenke katılmadı.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK. GALATASARAY'I ZORLAYACAĞIZ"

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada antrenmanlara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, "Mersin İdmanyurdu maçından sonra iyi bir oyun oynadık. Genelde oyunun hakimiydik. İyi de sonuç aldık. Uzun zamandır kazanamıyorduk, onun üzerine kazandıktan sonra iki gün ara verdik. Bu milli arada da antrenmanlarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Korkmaz, ligin 27. haftasında deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçının zor geçeceği bildiklerini vurgulayarak, "Avrupa'nın en iyi 8 takımında birine karşı oynayacağız ama biz gereken direnci ve gücü takım halinde göstereceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizimde puanlara ihtiyacımız var. Zor bir maç olacak. Galatasaray'ı zorlayacağız" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIM OLARAK KESİNLİKLE TURNUVALARA KATILMAMIZ LAZIM"

Bülent Korkmaz, A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde deplasmanda Andorra ile oynayacağı maçla ilgili olarak ise, "Her maçı kazanmak lazım. Matematiksel olarak baktığımız zaman her maçı kazanmak zorunluluğumuz var. Bunu yapacak oyuncu kadrosu da var. Bu saatten sonra 'şöyle oynasın, böyle oynasın' demeye gerek yok. Kazanmak gerek. 1-0 olsun bizim olsun. Milli Takım olarak kesinlikle turnuvalara katılmamız lazım" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement