Belözoğlu: "1 Hafta-10 Gün İçinde Çalışmalara Başlayacağım" - Son Dakika
Spor

Belözoğlu: "1 Hafta-10 Gün İçinde Çalışmalara Başlayacağım"

Belözoğlu: "1 Hafta-10 Gün İçinde Çalışmalara Başlayacağım"

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, 1 hafta-10 gün içinde tamamen hazır bir şekilde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.

17.01.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, 1 hafta-10 gün içinde tamamen hazır bir şekilde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Sakatlıkların futbolda olağan şeyler olduğunu belirten Belözoğlu, "Burada yaptığımız basın toplantısında da söylemiştim, ben bu konuda biraz muzdaribim. Ama Allah'a şükür, çok büyük sakatlıklar da yaşamadım. Devre arası kamplarına baktığınız zaman isimlerini hatırladığım, eskiden bizde oynayan Orhan Şam ile Galatasaray'da Bruma sakatlıklar geçirdi. Onlara geçmiş olsun diyorum. Futbolcu için sakatlık kolay psikoloji değildir. Ben bunu yaşadığımdan daha iyi biliyorum. O arkadaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Kendi sakatlığım ile ilgili de şu an daha garanti gidiyorum. Yaklaşık 1,5 ayı geçtik. Hedeflenen süreden önde gidiyoruz, çünkü iyi bir sağlık ekibimiz var. Başta Burak hocamız ile çok iyi bir çalışma yaptık. Takım izinde iken de fizyoterapistimiz Ata benimle beraber kaldı. Çok iyi çalıştık. Yavaş yavaş takımdaki yerimi almaya başladım. Tam hazır halde takımdaki yerimi almam ise 1 hafta - 10 günü daha bulacak. Benim adıma her şey iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder" dedi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI ÜMİT EDİYORUM"

Emre Belözoğlu, kamp sürecindeki çalışmaların ağır geçtiğini ifade ederek, "Ersun Hoca, sağ olsun arkadaşlarımızı baya yoruyor. Bunun semeresini arkadaşlarımız ileri de görecek. Açıkçası ben katılamadığım için üzgünüm. Onlar bazen böyle şikayet etseler de, benim gözümden baksalar, ben onların yerinde olmayı çok istiyorum. Ersun Hoca'nın genelde sezon öncesi antrenmanları ağırdır. Onunla çalışanlar bunu bilir. Takım fizik olarak, dün yine gösterdi ki ekstra bir duruma gelmek üzere. Ligin ilk yarısında da diğer takımlardan farkımız bu fiziki durumumuz ve iştahımızdı, bu da farkı getirdi. İkinci yarıda da bunun devam etmesi için hocamız gerekli çalışmaları yaptırıyor. İnşallah ikinci yarıda da ilk yarıda gösterdiğimiz performansı gösterirsek, ligi şampiyon olarak biteceğimizi ümit ediyorum" diye konuştu.

"BEKLENTİLERİ KARŞILAYAN BİR FENERBAHÇE OLACAK"

Bu dönemin sezon öncesi kampı olduğunu bilmeleri gerektiğini vurgulayan Belözoğlu, şunları söyledi:

8 günlük arada vardı. 8 günlük arayı çok aktif geçirmezseniz, sezon öncesinde bunun bir yansıması olur. Bence takım bunu yaşadı. Bunun doğrultusunda Ersun Hoca'nın ağır idmanları başladı. Böyle olunca ne olursa olsun takım kendini, koordinasyonu tam olarak oturtmadı. Takımımız çok iyi çalışıyor. Bu anlamda başımızda çok bilgili bir insan var. Bununla beraber çok maç oynamış, bu sistemle oynamaya çalışmış bir takım olarak ikinci yarıda da Konyaspor maçıyla birlikte beklentileri karşılayacak Fenerbahçe olacaktır" şeklinde konuştu.

"HER MAÇ AYRI AYRI KONSANTRE OLURSAK, YİNE BU LİGİN FAVORİSİYİZ"

Belözoğlu, ilk yarıyı iyi bir yerde tamamladıklarını hatırlatarak, "İkinci yarı için beklenti yüksek ama bu beklentiyi karşılayacak kadro, çalışma azmi, çalışma programı ve çalışma isteği her şey mevcut. Yine en büyük rakibimiz kendimiziz. Rakipler de iyi transferler yaptı, iyi kadroları var, iyi takımlar. Hepsine saygı duyuyoruz. 8 puanlık fark bir avantaj gözükebilir. Ama kaybettiğiniz zaman çok çabuk da kapanabilecek bir fark. Bunu böyle bilmek lazım. Bu bir baskı, stres oluşturmalı. Ama her maç ayrı ayrı konsantre olursak, yine bu ligin favorisiyiz. Bu avantajı yitirmemek adına takım arkadaşlarım iyi çalışıyor. Yakın dönemde ben de onlara katılacağım" ifadelerini kullandı.

"2. YARI DA TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ"

Kaybetseler bile taraftarların alkışlayacağı bir Fenerbahçe izleteceklerini belirten kaptan Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe'de 5. senem. Bu taraftar her şeyin en güzeline layık ama oyuncudaki o mücadeleyi, hırsı, kaybetmeme isteğini gördüğü zaman zaten bizim taraftarımız evine yenilsek de mutlu bir şekilde gidecektir. İnanıyorum 2. devre taraftarımız ve camiamız böyle bir takımla karşılaşacak. İlk yarıda onları mutlu eden takım 2. yarı da onları mutlu etmeye devam edecek inşallah" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Belözoğlu: '1 Hafta-10 Gün İçinde Çalışmalara Başlayacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement