Beşiktaş, Adidas ile Sponsorluk Anlaşmasını Uzattı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Adidas ile Sponsorluk Anlaşmasını Uzattı

Beşiktaş, Adidas ile Sponsorluk Anlaşmasını Uzattı

Beşiktaş, resmi sponsorlarından Adidas ile yeni bir anlaşma imzaladı.

14.01.2014 12:41

Beşiktaş, resmi sponsorlarından Adidas ile yeni bir anlaşma imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hedefinin başkanlığı döneminde takıma Avrupa'da bir kupa kazandırmak olduğunu söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen, siyah-beyazlıların Adidas ile yaptığı yeni anlaşmanın imza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kartal Yuvaları'ndan ve Güreş Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, taraftarlar, dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı, Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eddy Massier ile basın mensupları katıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adidas ile 2009 yılında başlayan serüvenin 2019'a kadar devam etmesi kararını aldıklarını belirterek, "Adidas ile 5 yıl sürecek sponsorluk anlaşmasını imzalamak için buradayız. Adidas ile bir araya geldik ve vizyonumuz doğrultusunda yeni bir anlaşmaya vardık. Adidas sadece futbol takımımıza değil, basketbol takımımıza da ürün tedarik edecek. Beşiktaş markasına verdikleri önem nedeniyle Adidas'a teşekkür ediyorum" dedi.

"5 YIL İÇİN 25 MİLYON DOLAR"

Adidas'ın kulübün giyim sponsoru değil, Vodafone gibi ana sponsorlarından biri olduğunu vurgulayan Orman, "2009 yılında beş yıl için 3 milyon dolar olarak gerçekleştirilen anlaşma, bugün beş yıl için 25 milyon dolar olarak revize edilmiştir. Göreve geldiğimizde 24 olan Kartal Yuvası sayısını 44'e çıkardık. Yıl sonuna kadar 60'ın üstüne çıkarmayı arzuluyoruz. Vodafone Arena Stadı'nın tamamlanmasıyla yeni stadımızda da Adidas'ın uzmanlarıyla beraber çok şık bir Kartal Yuvası tasarlayacağız. İki ortak marka olarak birlikte önemli başarılara imza atacağız ve işbirliğimiz büyüyerek devam edecek" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA'DA KUPA KAZANMASINI HEDEFLİYORUM"

Orman, yeni anlaşmayla birlikte Beşiktaş ürünlerinin yurt dışındaki Adidas mağazalarında da satılacağını ifade ederek, "Beşiktaş ürünleri dünyanın diğer önemli futbol kulüplerinin ürünleriyle yan yana olacak. Başkanlığım döneminde Beşiktaş'ın Avrupa'da bir kupa kazanmasını hedefliyorum. Sponsorluklarla daha kuvvetlenen, kurumsal olarak itibarını yükselten Beşiktaş'ın şampiyonluklar yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

"RONALDINHO KONUSUNU İYİ YÖNETEMEDİK"

Basın mensuplarının Brezilyalı futbolcu Ronaldinho ile ilgili soruları üzerine Orman, "Ronaldinho konusunu iyi yönetemedik. Sponsorlarımızdan Kalde firmasının Ronaldinho'yu reklam yüzü olarak kullanabileceklerini ve ücretinin önemli bir kısmını ödeyebileceğini söylemesi üzerine harekete geçtik ama olmadı. Bizim asıl önceliğimiz stadımızı inşaa etmek. Oynayacak bir stadımız yok. Rakiplerimizle stat geliri farkımız var. Gündemimizde transfer her zaman var. Devre arası kampında takımın yanına gittim. İkinci yarıya hayırlısıyla başlamak istiyoruz. Tüm takımlarımızın arkasındayım. Başarı için bütün gayreti göstereceğiz" cevabını verdi.

EDDY MASSIER: "TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLSUN"

Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eddy Massier, 2019 yılına kadar Beşiktaş'a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Beşiktaş'a ait ürünler tüm satış kanallarımızdan satışa sunulacak. Stratejik ortağımız Beşiktaş ile yaptığımız anlaşmanın Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Fikret Orman ve Eddy Massier, arkasında 2009 ve 2019 yazan Beşiktaş formalarını imzaladıktan sonra birbirlerine hediye ettiler.

Tören Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eddy Massier ve Adidas yetkililerinin çektirdiği toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Adidas ile Sponsorluk Anlaşmasını Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement